上一頁下一頁
發新話題

十年前香討引版師妹嘅圖

收藏  |  訂閱
107  16.6k

引用:
原帖由 uwillknow 於 2015-11-18 02:01 PM 發表 查看引用來源

係個班友...:smile_13:
我唔知咩事,都係果句,上網野笑下算啦,人始終活在現實

引用:
原帖由 bcm 於 2015-11-18 02:02 PM 發表 查看引用來源
我唔知咩事,都係果句,上網野笑下算啦,人始終活在現實

佢地既現實咪就係呢度:smile_44:

del

引用:
原帖由 bcm 於 2015-11-18 01:46 PM 發表 查看引用來源
office妹妹係第二個輪壇個名叫起機兒,你即管搵下

起機兒個名早幾年喺另一個輪壇睇過, 仲睇到好多呢度冇post嘅正相

講起以前,有幾個都仲有印象,好似sexy_bitchs, emtee等

[quote]原帖由 bcm 於 2015-11-18 01:46 PM 發表 查看引用來源
office妹妹係第二個輪壇個名叫起機兒,你即管搵下

就算個個壇
佢都無再玩好耐啦

嘩:smile_14: ...哦 !:smile_30:

咁你有冇約佢出嚟阿?

引用:
原帖由 asdfg1516 於 2015-11-18 15:56 發表 查看引用來源
咁你有冇約佢出嚟阿?

你問我?

Oh it's over 12 years for sure.

引用:
原帖由 manray 於 2015-11-17 09:11 PM 發表 查看引用來源

我冇記錯呀, 因為當時我ICQ同MSN都有用.
下一個post我就會講有關一個係香討引版識到嘅內地師妹而且佢係MSN用嘅英文勁到嚇咗我一跳(我本人十歲移咗民到現在都係住外國)
You said you use Nokia 6 series to take her photos, I have check in google hk that Nokia 6100 started in the year 1998 and 6 series is no more on sales since 2003 while only some used market will still trading.
ICQ and Nokia 6 series, it could be around 98-2003, over 12 years case.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆