上一頁下一頁
發新話題

我初夜用$2000賣左比人

收藏  |  訂閱
98  23.7k

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-11-15 08:42 AM 發表 查看引用來源
你叫咗人唔好插,但小弟出名口賤,不插不快,就插少少當畀面……

援交妹都係雞,而援交比做雞on9。

做雞通常係逼不得已,身不由己,心不甘情不願,比較值得同情。

同為咗搵快錢而自甘墮落嘅援交之女唔同。
...
突然想講多幾句,你話做雞既係迫不得已,呢點其實我有保留,而你都過分先入為主左。
點解咁講,因為你唔會知每條女出黎做係點解,有d真係家到中落或者比人推落火坑既一去無回頭,
有d純粹因為佢鍾意搞野,或者佢對性事睇得好開 覺得淨係屌系就有錢賺好so,好難講嫁嘛。
個d咩學歷唔夠啊無錢既女仔大可以去做cheap cheap sales/其他工嫁。好少真係貧困到要做雞
仲有一部分其實只係大陸d女過黎香港想分一杯羹姐
重點“一定係土地問題!”

-6- 近況發表

講下最近同男朋友既性史啦,以下係男友個人資料

姓名:derek
身高:175左右(反正高我大半頭)
身型:肥瘦度剛好,有肌肉,正常偏長的J
以往性史:我係佢第一個

咁可能佢第一個有sex既女友係我,所以跟左我個節奏

通常我地去爆房都一定有2次以上嫁啦。

琴晚好好興致,出左糧,上到去都係沖涼先嫁啦

有經驗既ching都知,維記酒店d沐浴露係擰蓋樽裝。

要係咁死chok爛chok先有得個dd出黎。

derek唔知做乜幾有心情咁將沐浴露起我心口chok下chok下

白色沐浴露x心口x水蒸氣x女 呢個效果真係幾催情加意淫

沖完涼攤一陣回暖,就開始玩啦

Derek鍾意前戲,我一向麻麻。但岩岩黎完m,特別好性趣

忍唔住叫佢用手幫我,然後佢入左,好快又射左。。。。。。

唔知點解每次爆房第一炮佢都好快出,成日話忍唔住(呢點求ching解答)

回一回氣,又黎多次,今次花款多d,我又叫得High d

前前後後搞5次,雖然唔係最多既一次但好滿足haha

btw佢每次都話我死淫聲,死淫腳,死淫樣=  ="

幾好嘅分享,繼續寫,Tks

你幾耐先餵你男友一次啊?

咁師姐覺得幾粗先合適?

引用:
原帖由 error1101 於 2015-11-17 02:07 AM 發表 查看引用來源
講下最近同男朋友既性史啦,以下係男友個人資料

姓名:derek
身高:175左右(反正高我大半頭)
身型:肥瘦度剛好,有肌肉,正常偏長的J
以往性史:我係佢第一個

咁可能佢第一個有sex既女友係我,所以跟左我 ...
好快第一炮指?

You already have so many different sex experience, why ask ?

Normally, men could be a bit fast in his first fuck is true, but a standard of 10 minutes is a basic, and some could be more than 20 minutes, while a standard of the majority will last a bit longer in his second try, it may last from another 10 minutes to half an hour are still normal.

引用:
原帖由 asd.6789 於 2015-11-17 10:54 PM 發表 查看引用來源
你幾耐先餵你男友一次啊?
一星期2次左右

引用:
原帖由 255699 於 2015-11-18 01:09 AM 發表 查看引用來源
咁師姐覺得幾粗先合適?
女仔手指2隻半既粗度差不多啦

引用:
原帖由 1six8 於 2015-11-18 02:54 AM 發表 查看引用來源

好快第一炮指?

既係好快就開始左個晚既第一炮

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆