上一頁下一頁
發新話題

那個女人不愛露(相P3,4,5,7,10)

收藏  |  訂閱
234  56.0k

引用:
原帖由 chimichimi 於 2015-9-23 02:59 AM 發表 查看引用來源
我想講,點解女人愛露

著咁性感,當然相人望。我無時無刻都相人望。你話我自戀,你唔LIKE我D 相都好

我係想比人讚。

唔係搞咁多野做乜?我想你見到我對波開心,相你鐘意,相你望。我唔理邊個望,我淨係著低 ...
假如我條女 都想甘 我絕對支持 真如男人有

引用:
原帖由 chimichimi 於 2015-9-23 02:59 AM 發表 查看引用來源
我想講,點解女人愛露

著咁性感,當然相人望。我無時無刻都相人望。你話我自戀,你唔LIKE我D 相都好

我係想比人讚。

唔係搞咁多野做乜?我想你見到我對波開心,相你鐘意,相你望。我唔理邊個望,我淨係著低 ...
已經有d迷戀,所以post多d 啦

引用:
原帖由 gtjkray56 於 2015-9-23 03:01 AM 發表 查看引用來源
假如我條女 都想甘 我絕對支持 真如男人有

同男人有肌肉一樣

我一知道有人望我,我水都流出黎

裙,有咁短得咁短,我要你戀我長腿

衫,一定要加細碼,唔係點突出我BALL BALL?

引用:
原帖由 chimichimi 於 2015-9-23 03:03 AM 發表 查看引用來源

師姐有好身材!

引用:
原帖由 chimichimi 於 2015-9-23 03:03 AM 發表 查看引用來源

有幾長先? 搵幾張大ball ball睇下

他把領TIE除下,一手用TIE將我縛起

我: 不要~好痛

他把我對手用TIE縛起,我掙脫不了。他吻我胸,乳頭,男性化地吻我每一寸

老實講,女人,唔係要男人大,我只係要你好MAN,好ROMANTC咁對我

他做到了

他咬我,又吻我,好SOFT,又好粗爆,他要佔有我,我受不了

他溫柔地吻我乳頭,一下子又咬我

啊~我好想要

引用:
原帖由 chimichimi 於 2015-9-23 03:12 AM 發表 查看引用來源
他把領TIE除下,一手用TIE將我縛起

我: 不要~好痛

他把我對手用TIE縛起,我掙脫不了。他吻我胸,乳頭,男性化地吻我每一寸

老實講,女人,唔係要男人大,我只係要你好MAN,好ROMANTC咁對我

他做到了
...
睇到扯晒,點訓,哈哈

[img][/img]

引用:
原帖由 chimichimi 於 2015-9-23 03:17 AM 發表 查看引用來源
好想係咁搞你呀,大到

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆