上一頁下一頁
發新話題

同老婆玩刺激嘢

收藏  |  訂閱
111  23.4k

上回講到有個念頭,就係測試下老婆會唔會除咗按摩以外試其他刺激嘢...尤其是喺按摩完已經濕透同投入嘅情況下。之前喺屋企叫佢幻想俾按摩師按摩,我喺玩震蛋震佢嘅同時,俾條嘢佢含,佢好快就捉住一啖含落去...

所以喺呢次佢以為有按摩師嘅時間,唔知佢會唔會都一樣。結果...放喺佢咀邊,佢理都唔理下,只係繼續享受俾佢嘅刺激。之後將佢個人移到床邊,用假狗繼續插佢,一路亦上套,再測試會唔會high得滯俾我扑...

當想插入去嘅時候,佢有猶豫,再想入就縮開,用雙手擋,結果係唔成功嘅。其實好想繼續玩耐啲測試一下佢嘅反應,不過都係唔忍心嚇佢咁耐,除佢眼罩俾個驚喜佢,知道係我之後好愕然,但係亦忍唔住要我插佢。

有機會再分享早前嘅失敗經歷...

引用:
原帖由 buffon 於 2015-9-13 09:30 AM 發表 查看引用來源

哈哈,我好溫柔嘅

:smile_o05::smile_o05:好衰架
人地岩岩係公司偷偷地update完自己個post。。。濕晒好辛苦:smile_o06:

引用:
原帖由 SawadiBB 於 2015-9-12 05:19 PM 發表 查看引用來源

好刺激:smile_40::smile_40:
我男朋友如果肯咁同我玩就好
我都好樂意幫你手

引用:
原帖由 SawadiBB 於 2015-9-14 03:13 PM 發表 查看引用來源

人地岩岩係公司偷偷地update完自己個post。。。濕晒好辛苦:smile_o06:
濕晒再幫你按得舒服d

引用:
原帖由 SawadiBB 於 2015-9-14 03:13 PM 發表 查看引用來源

濕咪好囉,好好玩,又易入

支持你

支持繼續更新。好刺激呀!

我唔係 pro, 不過 D 女仔都話我幾識按, 有需要就出聲呀師兄

引用:
原帖由 guiltygear 於 2015-9-15 12:12 AM 發表 查看引用來源
我唔係 pro, 不過 D 女仔都話我幾識按, 有需要就出聲呀師兄
師兄好似經驗豐富咁啵

引用:
原帖由 SawadiBB 於 2015-9-15 00:29 發表 查看引用來源

師兄好似經驗豐富咁啵

即係話我老0者 :')

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆