上一頁下一頁
發新話題

女友成日走晒光!! 超多相+俾人抽水過程!最新-傻女喺街註定俾人目及。。p14

收藏  |  訂閱
221  63.5k

So far我自己最high係裝修佬嗰次。因為冇時間戴返個bra,睇住條女攝過個裝修佬嗰時,對胸喺淨係得條超薄嘅睡裙隔住低下,喺佢隻又污糟,又多汗嘅手臂上面揩住咁過。之後條女嗚底身玩狗,成對胸跌晒出嚟。對波個波形係點,啲皮膚有幾滑,兩粒lin咩顏色都俾佢睇晒。

最後再俾佢扮晒抱我哋隻狗,睇住佢一野攝隻手埋去個胸到,大力壓落去再向上兜一兜。個胸仲要彈一彈咁落返嚟。喺冇bra嘅情況低下咁樣俾佢摸法,個胸有幾軟綿綿,粒lin幾大粒都俾佢摸晒啦。
仲要條女feel到,嚇一嚇,見到佢個尷尬樣,之後即刻入返廁所戴返個bra出嚟,咁先正呀嘛。佢走過咁多次光,俾人抽過咁多次水。今次係唯一一次喺冇bra嗰時俾人摸。成對胸俾人睇得最清楚嘅一次。我一世都記得嗰一日嘅畫面

啱啱個星期六一早就俾條女叫醒咗。話見好好天,要帶隻狗落去行下同埋食早餐。屌。。。。都未撚瞓醒。。。佢話佢可以自己一個人去, 冇所謂。不過算啦,啲女人口不對心,費撚事煩。
(其實最主要原因係因為終於見到佢著緊legging.  所以想睇下咁好天嘅陽光底下影唔影到佢透patpat嘅相) 落到去一路行,屌。。。點知個衰婆好著唔著。著咗條閃令令嘅legging出嚟。咁閃點透呀。。。。不過算啦,照影。雖然冇透patpat, 但係其實都幾正嘅,因為佢著legging真係冇得輸。對腳同個靚patpat線條出晒嚟。

其實睇真啲,太陽曬埋去都有小小透架,見到小小肉。係佢個死人袋啱啱檔住咗啲光啫。但係都好正。

有冇ching想從後摸佢個靚patpat? 請舉手 :smile_30:

前晚同咗條女幾個friend出咗去食飯,之後落pub飲野。晏畫就同條女兩個人行下街買衫,佢whatsapp咗張相俾我睇佢試緊條褲好唔好睇。
條褲就冇乜睇頭啦,重點係想俾大家睇下佢今日著嗰件背心仔。好鬆身,但係鬆身得嚟成對胸都好養眼,個bra都透埋出嚟。

一路同佢行街,都見到啲男人,呀叔,呀伯行過嘅目光都係望住佢對波,勁正。

佢件背心仔咁鬆身,一傾前個身已經走晒光啦。所以成個晏畫喺條街到,到到夜晚食飯,落pub都有時會露下胸,露下bra咁。但係喺街嗰時佢忽然又嗚底身,忽然又痞低咁睇野,所以補捉唔到佢走光。夜晚喺pub又黑,更加影唔到。但係亮點係俾我喺條女有小小醉,返到屋企之後,俾我影到啲正野。。。。:smile_30:

話說前日同條女行街買衫,佢著住件好鬆身嘅背心仔。基本上郁一郁都會露晒個胸同粒lin架啦。

個bra都透晒出嚟。佢喺試身室入面冇乜光都咁透。大家想像下出面太陽曬落去,同喺啲光啲嘅鋪頭入面佢件背心仔變到幾透?冇錯,係透到成個bra出晒嚟。佢嗰日就係咁樣喺條街到周圍走。佢仲成日忽然間嗚底身,又忽然間痞低睇下野咁。所以我捕捉唔到佢走光。點知機會終於喺落完pub, 條女有啲醉返到屋企之後。佢話想唞吓,叫我沖涼先。我沖完涼出嚟,佢太攰,仲著住咗件背心仔就喺張床上面瞓著咗。。。

佢嗰日全日喺條街到就係咁樣走晒光俾啲男人,呀叔,呀伯睇晒都唔知。。。。

我今次打晒格仔,唔會再洗我版啦卦

好啦各位,所有喺舊版嘅精華已經全部出晒。未睇過嘅ching一次過可以睇晒,睇過嘅ching當回味返啦。新野由宜家開始!大家繼續大大力推我條女。。。。。。。。。。。。

啲靚相啦!!:smile_30:

引用:
原帖由 下一站火星 於 2015-7-14 01:14 PM 發表 查看引用來源
轉左過嚟呀?

係呀,俾人delete咗個版,冇計

引用:
原帖由 下一站火星 於 2015-7-14 01:17 PM 發表 查看引用來源
搵日上你屋企飲酒順便抽下你女友水

Ching想點抽佢水先~

引用:
原帖由 extko10 於 2015-7-14 01:42 PM 發表 查看引用來源
Support support; C-Hing please keep up with the post.  I am one of your fans!
Thank you brother!

引用:
原帖由 KK666999 於 2015-7-14 02:29 PM 發表 查看引用來源
師兄,望住你post嗰啲相!
攪到我好想同你條女大戰返一次喎!

目及嘢同抽水就ok, 但係我嘅底線係唔屌得。再講呀,我條女都唔俾啦~ chingJ下佢就無任歡迎

几时放张粉红lace上来啊???????:smile_o03: :smile_o03: :smile_o03: :smile_o03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆