上一頁下一頁
發新話題

想戒但戒唔甩的性辟好

收藏  |  訂閱
188  4.0k

引用:
原帖由 小野町 於 2015-5-18 12:14 AM 發表 查看引用來源

呢個一定,重好識嘆。

叔叔梗係呃你啦,,仲駛問,,鐘意同你扑野,多過鐘意你啦
表面野,叔叔會做足架:smile_o11::smile_o11:

引用:
原帖由 zeddd 於 2015-5-17 02:54 AM 發表 查看引用來源

你真識食:smile_04::smile_04:
你真識食 X 2 :smile_o10::smile_o10::smile_o10:

引用:
原帖由 zeddd 於 2015-5-18 12:17 AM 發表 查看引用來源

叔叔梗係呃你啦,,仲駛問,,鐘意同你扑野,多過鐘意你啦
表面野,叔叔會做足架:smile_o11::smile_o11:
唉,想搵個中佬一齊好難呀!!!!!!!!!

我記得一開始拍拖個陣,佢死都唔肯搞我。

引用:
原帖由 hfpco 於 2015-5-18 12:17 AM 發表 查看引用來源

你真識食 X 2 :smile_o10::smile_o10::smile_o10:
你地先識食。。

引用:
原帖由 小野町 於 2015-5-18 12:30 AM 發表 查看引用來源

唉,想搵個中佬一齊好難呀!!!!!!!!!

我記得一開始拍拖個陣,佢死都唔肯搞我。

高招,,,特登頭頭唔食你,,,,,,等你以為....

hahahah

引用:
原帖由 小野町 於 2015-5-17 01:19 PM 發表 查看引用來源

最好同結左婚的叔叔玩,好玩好多。

想知點解

回覆 63# 的帖子

佢當你世姪女,又怕害左你,佢始终知道玩時玩,唔想玩出火

引用:
原帖由 y2k6 於 2015-5-18 12:33 AM 發表 查看引用來源
佢當你世姪女,又怕害左你,佢始终知道玩時玩,唔想玩出火
佢都真係當我世姪女,我地用爸爸同囡囡相稱,因為知道佢結左婚,唔可以真係男女朋友,扮下父女好聽D又滿足下lor。

平時攬攬錫錫一定有,但扑野後期先有。

引用:
原帖由 zeddd 於 2015-5-18 12:32 AM 發表 查看引用來源

高招,,,特登頭頭唔食你,,,,,,等你以為....

hahahah
唉,中晒。等我大安旨意冇晒戒心。。佢就格梗上,就展開左我地的第一次。。。。

引用:
原帖由 Arctic 於 2015-5-18 12:33 AM 發表 查看引用來源

想知點解

如果男人一把年紀都未結婚,個人點都有D問題!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆