上一頁下一頁
發新話題

究竟sp係咪真係冇可能變情侶架???><

收藏  |  訂閱
122  5.1k

引用:
原帖由 scarletcheung 於 28/3/2015 02:37 PM 發表 查看引用來源
其實我都唔知同佢算唔算係sp,當然我知佢一定係想同我sex既,但網上d人話sp只係純為性,但我又覺得佢有時係幾體貼細心:smile_27:

引用:
原帖由 scarletcheung 於 28/3/2015 02:37 PM 發表 查看引用來源
其實我都唔知同佢算唔算係sp,當然我知佢一定係想同我sex既,但網上d人話sp只係純為性,但我又覺得佢有時係幾體貼細心:smile_27:
睇質素與個人修養啦。唔係個個狗公都賤得晒。

一定有可能..
睇你地大家想要D咩~岩唔岩大家啦~
FEEL黎到, 大家又單身, 又想拍拖既, 咪試下~
最緊要平行到,唔好為SEX一齊

引用:
原帖由 scarletcheung 於 2015-3-28 12:37 PM 發表 查看引用來源
咁話就話純為性, 但有時都會講下/做下其他野既(即使係sp), 唔通真係約出黎就去賓館, 兩個鐘後還房散band咩...咁non sex個part係咪純為左sex個part, 咁你自己感受下啦

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-3-28 10:32 AM 發表 查看引用來源

但我唔buy。

我只係想指出一樣嘢。SP嘅功能係解決性慾,唔係談情說愛。我唔排除有SP可以演化為情侶,但畢竟係少數。Cheap sex就係cheap sex。

再講,一般SP嘅“賞味 ...
道不同當然不相為謀,品格呢一樣野睇自己。
你係cheap ge, 你的愛情係 cheap love.而你的婚姻叫cheap family. 因你而變cheap

引用:
原帖由 crazymaggie0706 於 2015-3-28 08:44 AM 發表 查看引用來源

我覺得條件佢有架。。。其實我知sp係為攪野而見,不過可能耐左想改變下,我岩岩同佢講唔想再見面,因為我唔想要sp,而想要可以kiss 嘅sl。。。。佢態度即刻變得勁好,又keep住日日msg me。。。代表咩??

...
好虛偽:smile_o08:
佢都係想食而已感覺, 以為突然態度大變會覺得好掛orz
要不得~.~

引用:
原帖由 scarletcheung 於 2015-3-28 12:39 PM 發表 查看引用來源
btw 你pm我我係覆唔倒架:smile_30:
覆唔到唔打緊,繼續係樹傾姐

就其實我都唔知佢non sex pt係咪純為左sex part...
我就快考試會有成個月唔見佢, 後來我發現其實我有一日可以抽倒時間搵佢,不過我就猶豫緊,最初佢話"緊係黎啦", 後來我同佢講"但係我始終考緊試, 係咪修心養性一排好d,雖然我係想見佢既~佢之後就覆我溫書係緊要既,咁嗰日就唔見俾我專心考好個試,佢話考完試補反數咪得囉~~

其實我當刻認真舥得窩心既, 但如果我小人之心d咁諗,話唔定佢諗住反正到時見我都仲黎緊m,都係冇得咩,咁不如唔好見, 然後嶵就冠冕堂皇d咁話唔使...

可能我諗得太多,對於不確定既野我會諗好多可能性,但一當我得到我想要既答案之後(即係佢已經有中意既人/gf/最好係話中意我啦)之後我就會咩都唔諗lololol我好奇怪:smile_27:

:smile_13:

引用:
原帖由 scarletcheung 於 2015-3-28 03:21 PM 發表 查看引用來源
就其實我都唔知佢non sex pt係咪純為左sex part...
我就快考試會有成個月唔見佢, 後來我發現其實我有一日可以抽倒時間搵佢,不過我就猶豫緊,最初佢話"緊係黎啦", 後來我同佢講"但係我始終考緊試, 係咪修心養性一排好 ...
其實唔需要諗太多
至少呢地到呢刻都係開心
以後既野以後再算

引用:
原帖由 scarletcheung 於 2015-3-28 03:21 PM 發表 查看引用來源
我就快考試會有成個月唔見佢, 後來我發現其實我有一日可以抽倒時間搵佢,不過我就猶豫緊,最初佢話"緊係黎啦", 後來我同佢講"但係我始終考緊試, 係咪修心養性一排好 ...
最好唔好囉,不過緣份好難講啦,邊個都話唔埋

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆