上一頁下一頁
發新話題

天娜與人妻的秘密(相/文 p.1, 4, 8, 10, 11, 17)

收藏  |  訂閱
309  100.4k

wait your update and new pic

引用:
原帖由 Tina33c 於 2015-2-8 11:11 AM 發表 查看引用來源

你癲來, 我就更癲... ?oh=d780a0e5ac88e494ee4e86aaad8a87a9&oe=55641F95猜猜照片中誰是我吧?
幫手影相的就是你

thank you your report:smile_40:

引用:
原帖由 Tina33c 於 2015-2-8 11:11 AM 發表 查看引用來源

你癲來, 我就更癲... ?oh=d780a0e5ac88e494ee4e86aaad8a87a9&oe=55641F95猜猜照片中誰是我吧?
Left one

引用:
原帖由 Tina33c 於 2015-2-9 12:01 AM 發表 查看引用來源
繼續留意我故事發展便知道Pauline是不是雙性戀的.... p.4張相是我, 謝謝欣賞
何止雙腿...身材都勁好啦!!!

十分欣賞你的33C

身材唔錯噃!:smile_47:
引用:
原帖由 Tina33c 於 2015-2-8 08:25 PM 發表 查看引用來源
我叫天娜, 是雙性戀人, 我天生就是喜歡女人, 也喜歡男人的; 但我就比較喜歡女人, 女人之間實在有著無數的話題, 比較容易溝通, 也會十分珍惜彼此之間的關係。

我想在此討論區中,分享關於我和一位女性朋友的一段秘 ...

引用:
原帖由 tinlong7373 於 2015-2-8 10:45 PM 發表 查看引用來源
你之後啲相唔止33c 哈哈
:smile_30: 呵呵! 都是神奇Push-up Bra的功效呀!
唔好成日掛住睇人地嘅身材啦, 可唔可以回應吓人地寫嘅野呢?

正喎

Tina 身型幾好,:smile_o05:
引用:
原帖由 Tina33c 於 2015-2-9 12:01 AM 發表 查看引用來源
繼續留意我故事發展便知道Pauline是不是雙性戀的.... p.4張相是我, 謝謝欣賞

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆