上一頁下一頁
發新話題

最近發現大廈有件大陸人妻幾正?

收藏  |  訂閱
85  12.9k

引用:
原帖由 無敵英雄 於 2015-4-2 12:03 PM 發表 查看引用來源
話說三月廿三日,我約左佢上黎搞野,大家都好期待,時間到我叫佢行樓梯上黎,以免畀管理員見到佢搭𨋢。入到屋,大家有少少尷尬,不過唔緊要,好快我就攬下佢,幫佢放鬆下,因為佢身上有D香味,我唔想佢上老婆 ...
師兄好正喎,有機會預埋我可以嗎?

終於食左啦喎, 恭喜

引用:
原帖由 ykk8899 於 2015-4-2 02:29 PM 發表 查看引用來源

師兄好正喎,有機會預埋我可以嗎?
點預呀?兩男一女咪搞

引用:
原帖由 無敵英雄 於 2015-4-9 11:03 AM 發表 查看引用來源

點預呀?兩男一女咪搞
明白,打擾了,你慢慢玩吧

引用:
原帖由 無敵英雄 於 2015-4-2 12:03 PM 發表 查看引用來源
話說三月廿三日,我約左佢上黎搞野,大家都好期待,時間到我叫佢行樓梯上黎,以免畀管理員見到佢搭𨋢。入到屋,大家有少少尷尬,不過唔緊要,好快我就攬下佢,幫佢放鬆下,因為佢身上有D香味,我唔想佢上老婆 ...
羨慕呀^_^十卜

講真呀,呢d野點預其他人呢!
只希望師兄出多d post好過啦

引用:
原帖由 garyn79 於 2015-4-9 01:58 PM 發表 查看引用來源
講真呀,呢d野點預其他人呢!
只希望師兄出多d post好過啦

得唔得看人為,話唔得嗰D一定有好多理由,我自己一向都係有得玩時都有預埋我D朋友玩.....

引用:
原帖由 ykk8899 於 2015-4-9 04:01 PM 發表 查看引用來源
網上識人都係小心D好,祝你有好野食:smile_46:

昨日食左第二次,未有時間寫報告。 :smile_46:

話說三月廿三日,我約左佢上黎搞野,大家都好期待,時間到我叫佢行樓梯上黎,以免畀管理員見到佢搭𨋢。入到屋,大家有少少尷尬,不過唔緊要,好快我就攬下佢,幫佢放鬆下,因為佢身上有D香味,我唔想佢上老婆張床,於是去客房張單人床,張床太細又唔夠舒服,無計。傾一陣計之後,我就輕輕吻佢塊面,頸,身,臂,佢合上眼好享受咁,我跟住就錫佢咀,打個大車輪先,佢D反應好正,仲伸埋脷入黎,我跟手就搓下波先喇,佢已經有少少呻吟,跟手除左佢胸圍,除埋件衫,一對靚波擺在眼前,粒的粉色真係唔錯,我咁大個人都係第一次食粉提,咁就緊係啜落去喇,用條脷又上又下咁頂佢粒的,隻手就伸入去佢衭入面掃下毛毛,再用中指撩下妹妹,而經好多水,洞口已經張開,我細佬都硬晒,拿臨戴套除晒我同佢既衭,張開條腿,慢慢插入去,勁多水,佢已經迷迷糊糊,我慢插十幾下,抬佢佢對腳放係我膊頭,佢完全係享受緊我既服務,跟手扶佢起身,到我瞓低,睇下佢既騎功,OK喎,識得主動自己UN,我對手就玩下波(待續)

之後又試下觀音坐蓮,佢全程都合埋眼,都OK享受,不過我可能較為緊張,仲未係十成功力,感覺上只係發揮到六七成左右,有D唔好意思。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆