上一頁下一頁
發新話題

人妻純分享更新p.3,4,p14相p38最後更新p44

收藏  |  訂閱
660  101.9k

引用:
原帖由 熟男 於 2014-12-22 04:30 PM 發表 查看引用來源
都唔係個個女人都頂得順有珠嘅男人架,
有d 女人一聽到有珠仲會走人定添
有d 女人,一聽到有珠,不但唔會走人,反而重........................:smile_47:

引用:
原帖由 water@woman@ 於 2014-12-22 10:51 AM 發表 查看引用來源

但係佢好似係入面受緊果時整,過程佢話好痛苦。痛咗兩三星期。

佢用那一種物質珠呀?玻璃定金遲呀?我知香港也有此習慣,因為傷口要好好護理,否則會發炎。你同佢造完,感覺如何,同其他無珠之男人,有何分別?大家分享吓喇!

感覺如何?
引用:
原帖由 water@woman@ 於 2014-12-22 06:23 PM 發表 查看引用來源

我生命中都遇過兩個男人鑲珠。

引用:
原帖由 water@woman@ 於 2014-12-23 08:50 AM 發表 查看引用來源
其實都識咗幾個師兄.直到識到 k,四十幾歲人夫,同佢chat咗個幾星期,出咗黎飲野,第一次見,普通一個中佬,佢好多野講架,。之後都出過幾次,佢有暗示過,出去爆房架,不過我又扮唔知,佢都好尊重我,冇手多 ...
超易濕嘅女人!

打水戰容易發炎!
引用:
原帖由 water@woman@ 於 2014-12-22 11:21 AM 發表 查看引用來源
之後都有同佢試過係沙灘打野戰。果日黃昏.沙灘上冇人.之後出咗一齊游水.游游下佢一手攬住我狂咀,我都知佢想點啦,佢隻手又開始抻入泳衣裡面摔我個乳頭,另外隻已經了緊我下面,我都唔輸蝕,摸番佢條j chok,已經好硬 ...

引用:
原帖由 water@woman@ 於 2014-12-21 07:22 PM 發表 查看引用來源
做咗cd好耐,開過新户口出post。今日 突然想分享下當年性事。果陣時好細,認識咗佢。冇耐就有性關係,果一次大家飲咗酒,跟住同佢去咗酒店,細緻野唔係好記得,不過我第一次見到鑲咗珠 ...
嘩...........正喎內射:smile_47::smile_47:

:smile_47:
引用:
原帖由 water@woman@ 於 2014-12-22 11:21 AM 發表 查看引用來源
之後都有同佢試過係沙灘打野戰。果日黃昏.沙灘上冇人.之後出咗一齊游水.游游下佢一手攬住我狂咀,我都知佢想點啦,佢隻手又開始抻入泳衣裡面摔我個乳頭,另外隻已經了緊我下面,我都唔輸蝕,摸番佢條j chok,已經好硬 ...
我鐘意人妻被人內射:smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 water@woman@ 於 2014-12-23 08:50 AM 發表 查看引用來源
其實都識咗幾個師兄.直到識到 k,四十幾歲人夫,同佢chat咗個幾星期,出咗黎飲野,第一次見,普通一個中佬,佢好多野講架,。之後都出過幾次,佢有暗示過,出去爆房架,不過我又扮唔知,佢都好尊重我,冇手多 ...
人妻約左幾時爆房
會打真軍嗎:smile_47:

引用:
原帖由 63021 於 2014-12-23 01:28 PM 發表 查看引用來源

人妻約左幾時爆房
會打真軍嗎:smile_47:
爆咗啦,...仲有架......,緊係有帶。

人妻可唔可以透露下你幾歲呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆