上一頁下一頁
發新話題

訓左兩日街被老闆炒,想向老闆娘報仇!望師兄幫手!

收藏  |  訂閱
357  113.3k

約佢食餐飯話多謝你幫我講好說話!唔洗驚喎,你心諗想食人地緊係易露出馬腳。當朋友食餐飯正面少少,就算撞到佢老公又驚咩喎⋯朋友食飯有問題?最多搵間多時間傾計既地方!收到料先⋯再諗點做

引用:
原帖由 ccy304 於 2014-12-2 11:32 PM 發表 查看引用來源

你地傾開咩有咩話題我唔知......
但係你都可以同佢傾下公司近排點,聽佢講下生意差應該,你又講下搵工難都吹到2046掛?何況一餐飯?
唔知點轉話題,咪叫佢陪你飲酒囉,你同佢講話醉左唔緊要,會送佢返去。
有上 ...
多謝師兄打咁多字幫我

講到飲酒真係好idea,但我怕她出發前會同佢老公單聲同我食飯,萬一食完飯飲到傻下傻下返歸,佢老公知道,疑心大會唔會以後唔俾佢出架?我下一次約佢就會難上加難?

傾V7先啦~

引用:
原帖由 willis2600 於 2014-12-2 11:40 PM 發表 查看引用來源

咁佢個心都幾有你:smile_35:
其實我覺得你可以離補番佢老公既缺點
你明我講咩?:smile_o10:
你指床上?:smile_47:

引用:
原帖由 kahong5354 於 2014-12-3 12:47 AM 發表 查看引用來源
其實佢都幾幫你⋯可能有D野唔直接得講,你試下先!試左唔得仲有其他機會嘛!

宜家就係唔知幫我既原因點解?係因為我係佢朋友個仔,定係因為會唔會對我有好感呢?
其實D人妻會唔會得閒對其他男人有性幻想?

引用:
原帖由 kahong5354 於 2014-12-3 01:10 AM 發表 查看引用來源
約佢食餐飯話多謝你幫我講好說話!唔洗驚喎,你心諗想食人地緊係易露出馬腳。當朋友食餐飯正面少少,就算撞到佢老公又驚咩喎⋯朋友食飯有問題?最多搵間多時間傾計既地方!收到料先⋯再諗點做

http ...
地點食咩,已經諗到!打冷!有直口話叫啤酒。
但缺點就人多,係條街可能有好多熟人,一係轉區,一係轉去coffee,大家覺得?

引用:
原帖由 細強~~ 於 2014-12-3 01:36 發表 查看引用來源
地點食咩,已經諗到!打冷!有直口話叫啤酒。
但缺點就人多,係條街可能有好多熟人,一係轉區,一係轉去coffee,大家覺得?
轉區囉,反正咁會平常d, 日常口味食餐飯,唔會做作。

遠少少多D空間嘛⋯打邊爐囉!一定兩個人又無人夾到枱⋯間接問下佢試下或者要健身教練個身份間接收料

引用:
原帖由 細強~~ 於 2014-12-3 01:27 AM 發表 查看引用來源

多謝師兄打咁多字幫我

講到飲酒真係好idea,但我怕她出發前會同佢老公單聲同我食飯,萬一食完飯飲到傻下傻下返歸,佢老公知道,疑心大會唔會以後唔俾佢出架?我下一次約佢就會難上加難?
問題就o係li到喇,既然佢有套,同老公做又唔用。
可能佢出面有人餵,咁佢自己有方法耍走佢老公。
就算單左聲,除非佢自爆俾佢老公聽俾你食左o者。
唔係佢飲到傻下傻下你咪照送佢返去囉,上次都係你扶佢。
下次出o黎?有下次佢自己有辦法耍佢老公啦。所以都係o個句~驚就唔好食,食左就無得驚~佢仲驚過你~

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2014-12-3 01:46 AM 發表 查看引用來源

轉區囉,反正咁會平常d, 日常口味食餐飯,唔會做作。

轉區就真係麻煩,因為佢收11點,出到黎都11點半,我怕佢唔肯轉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆