上一頁下一頁
發新話題

Hello i am Sally ~~ <3 更新#63 #71 #85#117 #164 (hi 今次更新左係#181)

收藏  |  訂閱
200  44.2k

引用:
原帖由 SallyChan1010 於 2014-9-23 05:11 PM 發表 查看引用來源
上個post話內文太短close左

咁等我再分享多d先
Sally 妹妹今年廿三歲 十九歲破處 係一個肥妹J破處前就鐘意diy  幫Ex含因為佢唔敢插我 怕有BB 所以鐘意我幫佢含射哂落口到 再叫我吞其實我唔係好鐘意吞因為會搞到成 ...
有冇玩過乳交? 比你對奶夾住 JJ 一定好爽.:smile_47: :smile_47: :smile_47:

good,少少肥先正

繼續分享下先

有次經過廟街,食完煲仔飯 男友話不如去買d玩具俾我玩,結果佢就買左支假既棒棒 為左即刻試用,我地去左附近既百佳試下用 hehe
上到房大家沖個涼 舒服哂 洗下支野 就開始
佢首先錫我 搓下波波 搞到我濕哂佢就開始將支玩具放入我下面 係咁震我 我d水已經流濕哂張床 之後要我幫佢含 我一路呻吟一路幫佢含 佢話好似玩緊3p 咁 搞到佢好HIGH
含到佢頂唔順要插我 之後就啪啪啪 好快佢就出左 佢去左沖身 我就繼續玩我既新玩具
玩到佢出返黎望實我個high樣 望望下 佢又硬左 不過我都有少少攰 就左去沖身 攬實佢傾下計就算 Wuah

Btw 大家d PM 太多我睇唔到啊我得10個Quota咋  HAHA 咁多位唔好意思 Sorry!

相就反應好先加啦~~~ <3

引用:
原帖由 SallyChan1010 於 2014-9-24 11:06 AM 發表 查看引用來源
繼續分享下先

有次經過廟街,食完煲仔飯 男友話不如去買d玩具俾我玩,結果佢就買左支假既棒棒 為左即刻試用,我地去左附近既百佳試下用 hehe
佢首先錫我 搓下波波 搞到 ...
好刺激喎
期待樓主的分享

已經好好反應了,可以加相喇。

引用:
原帖由 SallyChan1010 於 2014-9-24 11:06 AM 發表 查看引用來源
繼續分享下先

下次試吓前後齊插,包妳玩完番唔到轉頭呀!

really nice
support
btw
肥妹仔正

引用:
原帖由 ccclaw 於 2014-9-24 11:30 AM 發表 查看引用來源

下次試吓前後齊插,包妳玩完番唔到轉頭呀!

唔得架 後面唔可以

引用:
繼續分享下先

Sally妹妹好大食下喎:smile_34:

我也有俾反應,等睇相

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆