上一頁下一頁
發新話題

老婆原來一直都好明白我想玩Swing party 之 part two updated

收藏  |  訂閱
306  145.1k

引用:
原帖由 jumboleung 於 2014-9-18 08:52 PM 發表 查看引用來源
出包膠未呀?

約左倆對couples 分別今個同下個星期出黎玩,但我地都係要講feel 之人,所以出黎都唔一定會有下文,不過大家就會去飲下野,唱下K咁,如果有feel 就去馬囉

引用:
原帖由 goodwifeman 於 2014-9-18 09:40 PM 發表 查看引用來源
未有特別包膠,但發現玩Couple 有以下倆種:

第一種, 大家couple 講感覺:依家識左幾對香港couples 同台灣 couples ,不論佢地係老手or新手,佢地都非常注重與對手的feeling ,如果話不投機,唔岩key 的話根本就無 ...
你要小心呀!有好多麻甩佬拖件職業女性,當係自己老婆架!

引用:
原帖由 goodwifeman 於 2014-9-18 09:41 PM 發表 查看引用來源

約左倆對couples 分別今個同下個星期出黎玩,但我地都係要講feel 之人,所以出黎都唔一定會有下文,不過大家就會去飲下野,唱下K咁,如果有feel 就去馬囉
咁都好,食下飯飲柸酒,大家有feel 至開波。

回覆 1# 的帖子

added u wechat

與一對情侶經過左一次唱K的聚會後,我地倆Pairs 最後決定book 酒店一齊玩一日,呢次係我地4個人第一次同房玩swing ,大家都好緊張,book 好房等待既日子我地大家都經常wechat 商量到時玩咩遊戲好。
昨日(星期日)我地相約一齊食lunch,因為大家唱過一次K的關系,大家都唔算佰生,之後就去入貨上酒店,白酒、紅酒零食缺一不可,之後大家就一齊去到我地早已預訂好的酒店.
入到房我地將窗簾拉好,將所有大燈熄左,再點著十幾個無煙蠟燭,加埋調情音樂,整個氣氛浪漫非常,我地D女人都好舒服,之後我地就大家飲下酒 warm up 下。
飲左一陣酒之後就一齊去沖涼,因為大家都係初哥,所以我地並唔係一下就除曬衫咁沖,但為左加那觀感,我地懇請倆位美女互相幫對方沖涼,但相信係第一次的關系,動作比較生硬。
沖完之後大家都換上性感內衣,之後就到遊戲Truth or dare ,不過我地直接就只玩dare,一開始大家都比較生硬,之後越玩越放,我又咬下對方女友,我老婆又比對方男友錫下,雖然動作都好保守,但望見自已女人被其他男人觸撞,感覺還是很刺激的。

引用:
原帖由 sweetiemable 於 2014-9-16 05:06 PM 發表 查看引用來源

我追求quality

support

好刺激。玩完遊戲之後點攪

我吾感玩但好好奇!
:smile_o06:

回覆 68# 的帖子

我都係:smile_35:

引用:
原帖由 那都來 於 2014-9-29 05:31 PM 發表 查看引用來源
我都係:smile_35:
但係又想知多D

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆