上一頁下一頁
發新話題

18歲卜卜脆......苦事回味

收藏  |  訂閱
810  99.7k

引用:
原帖由 degree06 於 2014-9-10 12:34 PM 發表 查看引用來源
第一次食係咪好辛苦呀:smile_40:
食雪條咁食:smile_30::smile_30::smile_30:
不過係濃濃尿味雪條

引用:
原帖由 chris@hk 於 2014-9-10 12:42 PM 發表 查看引用來源
哈哈佢真係進步左喎。不過佢塞埋黎要食,同你自己食都唔同feel喇。

E家我覺得夾硬塞入口,,,好正好MAN:smile_o05::smile_o05::smile_o05:
我應該係有D奴性

你應該真係有:p
引用:
原帖由 cicibbb 於 2014-9-10 12:51 PM 發表 查看引用來源

E家我覺得夾硬塞入口,,,好正好MAN:smile_o05::smile_o05::smile_o05:
我應該係有D奴性

未洗?
你唔抗拒?
引用:
原帖由 cicibbb 於 2014-9-10 12:50 PM 發表 查看引用來源

食雪條咁食:smile_30::smile_30::smile_30:
不過係濃濃尿味雪條

只想講一句..
過去坐一坐洗唔洗買幾包煙甘多..

引用:
原帖由 cicibbb 於 2014-9-10 12:27 PM 發表 查看引用來源

係囉,,,,最SAD係冇食過青頭仔MA!!!!!!!
一陣你又爆pm

support

引用:
原帖由 cicibbb 於 2014-9-10 11:57 發表 查看引用來源
學識左PO相啦:smile_o05:

:smile_o15: :smile_o15: I AM CICI:smile_o15::smile_o15:
Cici bb, 可唔可影光啲等我睇清楚啲:smile_o05:

引用:
原帖由 cicibbb 於 2014-9-10 12:27 PM 發表 查看引用來源

係囉,,,,最SAD係冇食過青頭仔MA!!!!!!!
話係青頭你都唔知係咪啦

大把細路鐘意俾姐姐教導..幾時開班教學

引用:
原帖由 cicibbb 於 2014-9-10 11:30 發表 查看引用來源

頭果十幾次都真係0感覺,,,做好驚見到JJ添,,,會覺得好核突,,怕羞唔敢望:smile_o16:
我初初都係覺得好核突:smile_o01:
而家就成日想偷望,哈哈:smile_o03:太曳了

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆