上一頁下一頁
發新話題

耶教女SP (29/9更新@ #87)

收藏  |  訂閱
87  70.2k

見到佢咁主動,我即刻手口並用:個口就忙著飲奶,一隻手輕輕捽佢粒lin,另一隻手就用力查佢個pat。佢就好餓咁望著我下面,隻手隔著條褲不停咁慢慢搓我條野,仲不時發出少少呻吟聲。好快,佢心急到同我褲埋條褲,跪左在床邊同我含。不過,佢的技巧就麻麻地……所以我借意話等我同返佢食,叫佢停,然後訓落床度。

於是我扯甩佢條底,但佢竟然尷尷尬尬咁縮開左,仲夾實自己對脾,視線停留在我手上的底褲我一望,原來佢d水多到整濕條褲不特止,仲有成pat野漿著!難怪佢咁唔好意思,我用力分開佢對腳,伸個頭落去睇清楚佢下面:
粉粉地色多汁,靚鮑!佢d水已經多到令大部分的毛濕晒,濕到我忍唔住食多兩啖先埋牙—呢種一食已經成個咀同埋個鼻,都畀西水漿著的感覺好正,因為可以感受到條女有幾渴求sex,正到我宜家卜佢都要重溫返呢個回憶。

隨著佢的呻吟聲愈黎愈大,佢的矜持就愈黎愈少,佢一邊查住自己對波,一邊同我講:「你食到我好舒服,放入黎呀……我要……我頭先摸到你咁硬……我已經想……
「想咩呀?」
「想你……想你畀晒我仲有……
「仲有咩呀?」
「仲有……好大力咁……好大力咁插我……我好辛苦……d……d放入黎我度……我真係好想要……

一聽到佢咁講,我立刻禽上去佢度,將我條野大力咁一下捅入去!
佢:「呀呀呀呀!!!呀呀呀呀!!!好正呀……

引用:
原帖由 King_Maserati 於 2014-9-10 10:08 PM 發表 查看引用來源
佢餓左咁耐好卜好多,次次都超多水,條底自動濕晒
名器啊,佢晌香港長住?

回覆 62# 的帖子

係呀,佢d家人都係晒香港

引用:
原帖由 King_Maserati 於 2014-9-10 10:17 PM 發表 查看引用來源
係呀,佢d家人都係晒香港
你真好彩

佢有冇bf?

回覆 64# 的帖子

仲未有

我估經過上次,佢多少有d陰影,食下散餐就唔會傷感情

引用:
原帖由 King_Maserati 於 2014-9-10 10:22 PM 發表 查看引用來源
我估經過上次,佢多少有d陰影,食下散餐就唔會傷感情
都係既,女仔比男仔少渠道解決,冇乜機會叫鴨
所以唯有ons解決

寫得不錯,支持一下,期待戲肉。

回覆 67# 的帖子

不過佢話之前最多同人flirt下,無真係開波

引用:
原帖由 King_Maserati 於 2014-9-11 01:29 AM 發表 查看引用來源
不過佢話之前最多同人flirt下,無真係開波
你好好彩,你係第一個

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆