上一頁下一頁
發新話題

有另一半上網同人講下SEX係未好過份?

收藏  |  訂閱
90  3.2k

我都係用文字, 加D相片, 都幾好玩下..

有時傳AV俾對方睇下, 幾有FEEL

玩還玩, 最緊要抽離到

假如男友唔掂就要換男友, 玩cyber記得要抽身!

引用:
原帖由 LOVE~U~ 於 2014-8-28 11:55 PM 發表 查看引用來源

我都是這樣想,網上渲洩又不是真係外遇,總好過出面搵人~
刀系既..又5會有咩危險

可能我需要大,同男友做的機會又少,
網上講都係發洩為主,加上bf比較保守,和我的性喜好格格不入,

例如我好多野都想試,都接受到玩具啊,少量sm都ok,但和bf做次次只都是一種方式,
說來連續幾年都是一樣真的有點悶,我說想有點新玩法他又不喜歡...

引用:
原帖由 LOVE~U~ 於 2014-8-31 11:04 PM 發表 查看引用來源
網上講都係發洩為主,加上bf比較保守,和我的性喜好格格不入,

例如我好多野都想試,都接受到玩具啊,少量sm都ok,但和bf做次次只都是一種方式,
說來連續幾年都是一樣真的有點悶,我 ...
試下同佢傾下囉

引用:
原帖由 LOVE~U~ 於 2014-8-31 11:04 PM 發表 查看引用來源

說來連續幾年都是一樣真的有點悶,我 ...
我pm左你,搵我傾下計

引用:
原帖由 LOVE~U~ 於 2014-8-28 08:18 PM 發表 查看引用來源

比你女朋友你覺得沒有問題?
無問題, 好正常

傾下啫, 我覺得冇問題, 咁緊係唔可以比佢知啦

引用:
原帖由 LOVE~U~ 於 2014-8-28 02:40 PM 發表 查看引用來源
有無人有另一半都鍾意上網同人講下SEX?
不過都係文字講完算...冇真係約出去做過,
可能因為同另一半悶了加上滿足唔到...
係有少少對唔住另一半,
但只係網上講下又應該算係好少事...

想知道對男人來講女朋友同人 ...
ok la........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆