上一頁下一頁
發新話題

[過200了lol] DRY到爆既大學生兼職記 + 回頭草食ex lol

收藏  |  訂閱
3.1k  144.5k

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-14 01:41 PM 發表 查看引用來源

C...請留心聽書XD!
sorry
有冇得深入交流下

等出之後的story:smile_o12:
老闆實俾你引到啦,有相做reference 就very good

可唔可以wechat
or line

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-14 01:43 PM 發表 查看引用來源

係啊, 我咪真係囉, 個樣就乖, 但內裡OPEN丫嘛!!XD!! :smile_44::smile_44:
第一任男友都係咁講..不過越後越覺得佢要性多過愛我, 唯有講分手=.=

食左早餐, 飽到暈, 慳返LUNCH XD 食少餐當減肥XD
你漏冇我:(

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2014-4-14 01:27 PM 發表 查看引用來源

落車先日及xd?
Ah sorry 係返工同present 先xddd
起碼有櫈坐hahaa!
34 26 35 都ok 丫!! 仲要160…正啊xdddd

present都真係幾好睇, 但我比較多讀文科, 所以基本上好少機會著suit present

160有幾正啊矮到=.=

btw, 你係c兄定c姐黎架其實 :smile_27:

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2014-4-14 02:02 PM 發表 查看引用來源

你漏冇我:(

即刻補wok XD!

唔LINE唔WECHAT唔SP啊...:smile_44:
喺到交流交流咪幾好XD!!

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-14 02:11 PM 發表 查看引用來源

present都真係幾好睇, 但我比較多讀文科, 所以基本上好少機會著suit present

細細粒
但大波
可以抱起你做

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-14 02:12 PM 發表 查看引用來源
唔LINE唔WECHAT唔SP啊...:smile_44:
喺到交流交流咪幾好XD!!
哈哈
搏有機會見你

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-14 02:11 PM 發表 查看引用來源

我果陣都係文科
不過多個商! 所以都試過著suit present!比你j 下我啦xd
其實我係c 兄-3-
我得165 所以160 咪正囉!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆