上一頁下一頁
發新話題

小茹貓的經歷 文p.1,2,5,8,10,22

收藏  |  訂閱
548  31.6k

引用:
原帖由 小茹貓 於 2014-3-2 06:55 PM 發表 查看引用來源

我盡量抽時間打 但係可能會好短 另外要同你講聲sorry 因為我琴日先開始第一次post野 未有心理準備同人wechat吹水 所以暫時無考慮係e到識人wechat

短都唔緊要,隨心呀

引用:
原帖由 小茹貓 於 2014-3-2 06:55 PM 發表 查看引用來源

我盡量抽時間打 但係可能會好短 另外要同你講聲sorry 因為我琴日先開始第一次post野 未有心理準備同人wechat吹水 所以暫時無考慮係e到識人wechat

慢慢打~長短唔係問題=]

引用:
原帖由 小茹貓 於 2014-3-2 02:03 PM 發表 查看引用來源

好多謝大家ge留言 咁我e+開估la 大家自行判斷自己估得岩5岩la  
主人:你去攞支最大ge畫筆黎(本人有畫畫ge嗜好) 我:做咩要攞?
主人:叫你攞就攞la 問咁多做咩
過左一陣
我:& ...
好多謝大家有留意我個post 我會俾心機繼續打ga la
第二日主人就找我 叫我開wecam 又Send左條link俾我 今次係輪姦
主人:睇你個樣 琴日都未夠皮ga la 睇住套片自摸la
我:琴日你已經玩左我la 你仲想點
主人:玩!邊個得閒同你玩 仲唔照我說話做 信唔信我將你介紹俾網上面ge人識(姐係我e+做緊ge野)
其實佢咁講我係興奮多過驚 可能係個晚太high 夜晚發左春夢 所以下面好想要
由於無太多ge時間 所以自慰過程唔多講 只係一路睇片主人一路係咁講粗口 最終係一套大約1個中ge片裏面 我高潮左4次 仲有1次有d水整到個cam tim 總之我係個1個中入面處於1個勁high ge狀態
主人:俾30mins你沖個涼跟住找我
我:哦
30mins後
主人:認真mode)其實你幾係我想調教ge人 俾我真人調教一次
其實我個陣成日都睇5同討論區ge成人區 見俾人調教好似好high咁 唔知點解諗都無諗就應承佢 仲約埋時間同地點tim
下一集主人會對我進行真人ge調教 有興趣睇故事發展ge就要繼續留意la

好短呀 唔好意思 我下集會寫長d ga la

引用:
原帖由 小茹貓 於 2014-3-2 07:36 PM 發表 查看引用來源

第二日主人就找我 叫我開wecam 又Send左條link俾我 今次係輪姦
主人:玩!邊 ...
wow,真人調教,萬分期待

引用:
原帖由 小茹貓 於 2014-3-2 07:37 PM 發表 查看引用來源

唔介意=]]]真人調教......:smile_o06:

引用:
原帖由 小茹貓 於 2014-3-2 07:37 PM 發表 查看引用來源

好正

引用:
原帖由 小茹貓 於 2014-3-2 07:36 PM 發表 查看引用來源

主人:玩!邊 ...
Hi 又係我
咁係約左調教ge 前1日主人就叫我 好似平時番工咁着 但係就要着吊帶黑絲 放左工去旺角找佢
調教當日…
見到面主人就俾袋野我叫我換左佢 個袋裏面就有1條短到5可以再短ge裙 着完岩岩先可以遮到條黑絲吊帶 大動作d一定會走光 裏面仲有1個b cup ge bra(小妹c cup)着完只係岩岩遮到個乳暈 條事業線整到超長 仲有1件大領t 裏面仲有粒震蛋 主人叫我擺係妹妹下面
換完係廁格行出黎已經俾幾個呀太係咁望 搞到我塊面超紅 一出番去見到好多人不斷咁望 但係主人若無其事咁拖住我行 去到傳說中朗XX的長電梯
主人:你自己搭上去先 我係你後面
主人等到有2,3男人搭上去先上去
可能我個人蠢蠢地 佢咁講完我都5覺有d咩野 點知搭左1陣我先知原來主人專登要我走光俾人睇
搭到一半ge時候 主人無端端開左個震蛋,係完全無準備之下 我踎低左同叫左下 好彩無咩人聽到 就係e個時候 我後面有個廿幾歲ge男仔走埋黎問我有無事 e個時候我見到個男仔係咁望住我個胸 我先諗起我下面俾人睇哂 好快咁企番起身 唔知係我驚得濟定點 起身個下腳軟 成個人傾左去個男仔到 個男仔扶左我 我好似隱約feel到個男仔下面有d想扯旗 搭完電梯之後我同個男仔講左句多謝之後就走左 同番主人會合 主人叫我講番當時個情況
主人:你搞到個男仔咁 又無賠償 我要代佢黎罰你
我:你要罰咩呀
主人:食完飯再話你知

待續……

引用:
原帖由 小茹貓 於 2014-3-3 12:18 AM 發表 查看引用來源

Hi 又係我
咁係約左調教ge 前1日主人就叫我 好似平時番工咁着 但係就要着吊帶黑絲 放左工去旺角找佢
調教當日…
見到面主人就俾袋野我叫我換左佢 個袋裏面就有1條短到5可以再短ge裙 着完岩岩 ...
每篇都支持,上床臨瞓前都睇到

引用:
原帖由 格雷大人 於 2014-3-3 12:23 AM 發表 查看引用來源

每篇都支持,上床臨瞓前都睇到

多謝你

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆