上一頁下一頁
發新話題

好耐冇出過文 ,今次講下人妻啦 (完) P.9 #121

收藏  |  訂閱
127  91.0k

支持支持,正到冇朋友

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 benng2012 於 2014-2-26 03:15 PM 發表 查看引用來源
但你個人妻,係咪第一次偷食先?

第一次完個陣傾計, 佢都講兩個幾月前識左個後生仔之後去開房 ,
不過佢個年齡很細, 好似18 ,20 ,個樣仲細 ,做完冇聯絡 ,
偷食我是第二個 .
之後打文再講

回覆 12# 的帖子

已看, 看來好正下! 多謝

引用:
原帖由 天河浪人 於 2014-2-26 05:34 PM 發表 查看引用來源

第一次完個陣傾計, 佢都講兩個幾月前識左個後生仔之後去開房 ,
不過佢個年齡很細, 好似18 ,20 ,個樣仲細 ,做完冇聯絡 ,
偷食我是第二個 .
之後打文再講
我老婆試過偷食,同條仔孖住坐係床度影左張相,比我唔覺意呸到在佢手機 !
女人咪同男人一撚樣,有食唔食罪大惡極,我都冇撚怪佢 ! 只要佢唔撚好阻我揾食咪各不相關

原來人妻鐘意唔用袋!支持!

你又睇得幾開啊!

引用:
原帖由 ttfat67900 於 2014-2-26 06:08 PM 發表 查看引用來源

我老婆試過偷食,同條仔孖住坐係床度影左張相,比我唔覺意呸到在佢手機 !
女人咪同男人一撚樣,有食唔食罪大惡極,我都冇撚怪佢 ! 只要佢唔撚好阻我揾食咪各不相關

[img=100,23]http://n2.hk/d/imag ...
你又睇得幾開啊!

引用:
原帖由 天河浪人 於 2014-2-26 03:03 PM 發表 查看引用來源
佢一邊話好熱, 一邊拉低左開頭我以為是外套的上衣拉鍊 ,拉到岩岩見到胸 ,
一望到對胸, 鳩唔硬都變硬啦 ,除非性無能.

咁由條 J 的硬度黎睇 ,好明顯我唔係 :smile_35:
本身我地都係下身蓋住被在床上傾計,
咁我 ...
師兄好撚勇猛

引用:
原帖由 benng2012 於 2014-2-26 06:11 PM 發表 查看引用來源

你又睇得幾開啊!

冇話睇唔睇得開,事實係咁 !點都要接受

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆