上一頁下一頁
發新話題

學生妹如何吸引男友?(Updated P5,相:10,15黑絲相,20,25,32,50,62,67,76)

收藏  |  訂閱
1.2k  220.7k

引用:
原帖由 年輕熟女 於 2014-2-4 10:08 PM 發表 查看引用來源
我都覺依家好多男人都對黑絲有feel,點解呢?
咪係囉:smile_39:對腳一腫少少都唔得

引用:
原帖由 年輕熟女 於 2014-2-4 10:08 PM 發表 查看引用來源
我都覺依家好多男人都對黑絲有feel,點解呢?
因為太吸引 不能形容

師姐 相相吖

引用:
原帖由 pui_0623 於 2014-2-4 12:53 PM 發表 查看引用來源
如果我女朋友好似你咁識引人就正囉!!
Btw,著黑絲,無得輸。:smile_o12:
你教下佢嘛帥兄...大家有時傾下點樣可以再升一個層次都幾開心

回覆 62# 的帖子

我一著衫就變平胸:smile_45: 出街著下短裙加黑絲仲好:smile_13:

人妻...黑絲真係吸引好多男人

上回講到學生妹推左老師落床....

我地兩個最鍾意就係男上女下既姿勢,因為老公仔既特性就係又長又粗,呢個姿勢妹妹又可以包實老公仔,老公仔又可以去到最入個頂點,真係好舒服好正嫁﹗「啊……老師….入少少啊…..好正啊」我捉實老公既手臂,一邊就比佢插緊,老公一時快一時慢咁插落黎「啊…唔好啊老師..唔好啊」其實妹妹已經比老公仔插到出哂淫水,下半身舒服到震。老公好溫柔咁問我:「老婆我地轉位好無啊?」

學生妹企係身,隻手禁住張台個Patpat抬起,準備又長又硬既老公仔餵飽我。對準之後,老公仔一入黎,妹妹已經感受到佢既威力啦,呢個姿勢老公仔可以頂到最入果個G點,大大力插入黎既時候係舒服當中又帶少少痛,聽住我地兩個之間所發出既啪啪聲,亦都有小霖太舒服而不停發出既淫叫………………….

想睇多d相,各位記得留多d comment ,幫下手大大力推啦:smile_13:
可能覆唔哂咁多位既comment,多多包容,多多支持:smile_30:

引用:
原帖由 sexylamlam 於 2014-2-4 11:16 PM 發表 查看引用來源
上回講到學生妹推左老師落床....

我地兩個最鍾意就係男上女下既姿勢,因為老公仔既特性就係又長又粗,呢個姿勢妹妹又可以包實老公仔,老公仔又可以去到最入個頂點,真係好舒服好正嫁﹗「啊……老師….入少少啊…. ...
好嘢又有update
重要唻個後推

引用:
原帖由 mon246 於 2014-2-4 11:08 PM 發表 查看引用來源
師姐 相相吖

個post去到10頁先啦今日都影左好多靚相

引用:
原帖由 sexylamlam 於 2014-2-4 11:20 PM 發表 查看引用來源

個post去到10頁先啦今日都影左好多靚相
唔知會影左D咩呢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆