上一頁下一頁
發新話題

老婆第一次試男女混浴溫泉 (Page 7, 少少更新)

收藏  |  訂閱
127  125.1k

幾年前同ex都有試過男女共浴溫泉...第一次同ex各有各浸...純女生那邊so far so good..之後ex話佢個邊風景好靚...我就死lur要去睇下...原來男女共浴真係開揚d靚d!

Ex 要scan 過溫泉入面只有兩個日本伯伯先肯比我入,點知浸浸下有個日本哥哥仔入來,身型ok 架,即時兩眼發光,ex 見到我同架仔互望,即時黑面想走,之後要攪左好耐先冧得返!(次後在餐廳再撞到、佢居然走過來同我們say hi!)

講咁耐只想話,其實入得男女共浴,就預左多多少少會比人𥄫,同時𥄫下人調劑下都好吖

引用:
原帖由 Cclemoncc 於 2013-12-3 01:50 AM 發表 查看引用來源
幾年前同ex都有試過男女共浴溫泉...第一次同ex各有各浸...純女生那邊so far so good..之後ex話佢個邊風景好靚...我就死lur要去睇下...原來男女共浴真係開揚d靚d!

Ex 要scan 過溫泉入面只有兩個日本伯伯先肯比我入 ...
Which 男女共浴溫泉 did you visit before?

師兄,仲有update嗎?

引用:
原帖由 Henney 於 2013-12-2 12:11 PM 發表 查看引用來源

Hope you enjoyed my post!  
very much enjoy the post

had be nyuto onsen before .. so many sweet sweet memory .. XDD

引用:
原帖由 Henney 於 2013-12-2 12:11 PM 發表 查看引用來源

other good outdoor onsen

http://www.izumi-kojohama.jp/

at the southeast of noboribetsu onsen, it set up the inn on the hill looking down at the magnificent pacific ocean under eyes.... sure u2 can have enjoy sex face the pacific ocean XDD

引用:
原帖由 cindybebe 於 2013-12-2 06:04 PM 發表 查看引用來源

個個除,怕乜?

係呀,我係greece都去過,大家都除晒,冇咩特別,冇人會理你,有時見到係asian都只係望下,唔會好似色情狂,好nice ga

引用:
原帖由 Cclemoncc 於 2013-12-3 01:50 AM 發表 查看引用來源

Ex 要scan 過溫泉入面只有兩個日本伯伯先肯比我入 ...
你睇人,人睇你,好公平,我老公當時只想佢一個人入去浸,我話耍去就一齊,佢好冇辦法,就拖住手入去,佢叫我用毛巾遮下,我反罵佢大方d la,塊方巾咁細有咩用,反正浸一陣就要上水休息下...怕咩!

引用:
原帖由 AlpharddrahplA 於 2013-12-2 01:45 PM 發表 查看引用來源
Thanks for the sharing and information!:smile_o12:

引用:
原帖由 hangkachen 於 2013-12-2 02:01 PM 發表 查看引用來源
謝謝分享.
多謝支持!

好的, 下次更新時, 會嘗試把老婆的感受分享.

引用:
原帖由 龍人子 於 2013-12-2 04:13 PM 發表 查看引用來源
英雄所見略同, 誘試老婆也密不作聲,如經濟條件許可,必試一會.甚至可......因已過了更年期,需要更多呢!
現在日元好似跌了, 師兄可以考慮.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆