上一頁下一頁
發新話題

兩種sp 你會選擇那種?

收藏  |  訂閱
77  6.5k

咁女仔當然係1架啦.......
無feel都咀唔落啦...仲點曳落去.....
但當然啦.......男係可以分開到性同愛.....
個男唔上上身既....咪同時有多幾個sp囉...d女知道左...明知同佢都無可能咯....咁咪唔對個男有feel囉....大家開心味算

引用:
原帖由 JOKERKILLER 於 2013-9-13 08:11 PM 發表 查看引用來源

拿,咁又唔係咁講啦

你比左錢,都係想要服務架?
無理由買舊屎返黎架係咪先?

但SP又唔同講法

其實我都想問下,係咪要分得咁清楚呢?

我個人認為做愛係對對方有感覺感情先去做,至緊要識“抽離”咪得囉!

即係好似揸車咁,揸得幾快又如何,要識收,點樣收得好又唔炒先叻叻嘛!

引用:
原帖由 老~恭仔 於 2013-9-13 09:07 PM 發表 查看引用來源

其實我都想問下,係咪要分得咁清楚呢?

我個人認為做愛係對對方有感覺感情先去做,至緊要識“抽離”咪得囉!

即係好似揸車咁,揸得幾快又如何,要識收,點樣收得好又唔炒先叻叻嘛!

http ...
做人有返D原則好D, 每個人都唔同

引用:
原帖由 JOKERKILLER 於 2013-9-13 09:17 PM 發表 查看引用來源

做人有返D原則好D, 每個人都唔同
嘿嘿嘿,咁大家講咁多即係九噏。。。

引用:
原帖由 老~恭仔 於 2013-9-13 09:45 PM 發表 查看引用來源

嘿嘿嘿,咁大家講咁多即係九噏。。。

無所謂啦~傾得開心咪得:smile_04:

其他點解有一半重要搵SP...另一半知道左唔會好傷心咩///

引用:
原帖由 hellowhy 於 2013-9-14 03:50 PM 發表 查看引用來源
其他點解有一半重要搵SP...另一半知道左唔會好傷心咩///
對啊,做人要專一:smile_38:

回覆 66# 的帖子

咁講同阿媽係女人無咩分別:smile_35:

引用:
原帖由 友型仁 於 2013-9-1 09:15 PM 發表 查看引用來源
1.好朋友一樣,會傾計,會食飯睇戲,有性交流
2.有性無愛,當有需要先whatsapp約時間

兩種我都做過,其實女仔鍾意邊種多d?

我鐘意1 多啲情感交流 有feel先會發生到sp關係

引用:
原帖由 奶妹 於 2013-9-20 02:20 AM 發表 查看引用來源

我鐘意1 多啲情感交流 有feel先會發生到sp關係

你網名跟頭像似2多啲:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆