上一頁下一頁
發新話題

[新手深夜POST ] 小ann的第一次p.1,p.4,p.8

收藏  |  訂閱
118  19.6k

Fully Suppot:smile_o12:

引用:
原帖由 豬麗葉 於 2013-7-21 03:21 AM 發表 查看引用來源
是甘的~
話說前兩日係男友屋企stay左一晚
其實我果日收夜,放工已經係凌晨
所以真的好累
但老公看到我當晚著既一件低胸灰色短t加碎花短裙仔
老公就眼金金甘望住我個胸
隱約見到我個波 而且又見到粉紅色bra黑 ...
小ann咁識做,著到咁性感去引bf

你地甘講我會怕羞

因為老公對性同女人呢樣野係好有要求
所以我為左滿足老公~
我都會買D靚靚BRA同底底去色誘佢~~

我而家有時曳曳到 突登著條短裙仔坐巴士
唔知點解小ANN坐巴士成日遇到D靚仔~
我就會坐係靚仔對面~然後時不時繞下腳~
有時又扮哂野打開隻腳比佢望底底
當佢眼金金望住既時候又合返埋腳~HAHA
我係咪好衰?
但我好鐘意甘玩人~~

:smile_47:   你身材點架!?

引用:
原帖由 豬麗葉 於 2013-7-21 03:20 PM 發表 查看引用來源你地甘講我會怕羞 因為老公對性同女人呢樣野係好有要求 所以我為左滿足老公~我都會買D靚靚BRA同底底去色誘佢~~我而家有時曳曳到 突登著條短裙仔坐巴士唔知點解小ANN坐巴士成日遇到D靚 ...
你坐邊條線架:smile_47:

回覆 63# 的帖子

我試過呢種情況,搞到硬哂,但著窄牛扯左好明顯,咪用袋遮住,搞到我想叫我細佬你冷靜啲:smile_44:

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2013-7-21 15:22 發表 查看引用來源
:smile_47:   你身材點架!?
你估下

引用:
原帖由 sixdog 於 2013-7-21 15:24 發表 查看引用來源
你坐邊條線架:smile_47:

幾多號果D就唔講啦~
講左我仲洗搵食既
但我可以話你知~我係搭返新界果邊的~~

引用:
原帖由 lwkit418 於 2013-7-21 15:24 發表 查看引用來源
我試過呢種情況,搞到硬哂,但著窄牛扯左好明顯,咪用袋遮住,搞到我想叫我細佬你冷靜啲:smile_44:
HAHA~我都見過有人比我搞到扯左~
之後我望一望佢 根住佢面都紅哂甘另埋一邊望返窗~
搞到我覺得好有成功感~~

你地好曳曳啊~
明明話爆左IINBOX仲PM我~
多謝你地既支持啊~
小女子會比心機出文架喇~~

小女子開左WECHAT你地就唔洗再爆我INBOX啦~~
不過公開左WECHAT,你地會唔會唔再留言同我傾計架? :') :')

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆