上一頁下一頁
發新話題

呀Sir,我特登留翻塊處女膜比你架(有相)

收藏  |  訂閱
747  199.7k

個次係我做過,最痛苦既Sit up。
我每次坐起身,塊面都以既毫米既距離,
同佢既下體say Hi。
個日佢著住件泳衣質地既背心同埋普通既運動短褲,
因為日日係gym度荒廢時間既關係,
佢既身材的確係唔錯。
我每次坐起身,就覺得佢條J好似同我say Hi一樣,
甚至可以話,佢條J都係度視姦緊我。
屌,我洗唔洗同佢條J握手?:smile_29::smile_29:
“隔住條褲你都面紅,點樣勾誘林耀國呀,細路女。”
佢似乎feel到我故意將視線移開,裂開一個淫蕩既笑容。
而係曬成朱古力色既面孔上面,完全沒有任何羞愧或者怕醜既表情。
佢除左性騷擾之外,仲識d咩野啊啊啊啊啊?

我停止左依場漫長既Sit-up,而佢好gentlemen地offer左隻手比我,然後拉我起身。
佢隻手好大,而且好有力,整體黎講係隻青少年唔會有,
屬於成熟男人既手。
林耀國對手既手指好長,但係,應該無D既手o甘熱,o甘暖。
“咪掂我,我一陣仲要去林耀國度補習。”

我依句野似乎激起左佢既惡作劇思維,
然後索性抓著我,由我背後將我緊緊地抱住。
我feel到佢隻手臂壓到我個胸,而佢都一定feel到。
胸肌。我條頸後面,係男人結實既胸肌,嗚呀呀呀呀呀!
佢兩隻手緊緊地攬住我,好自然地將下巴擺係我個頭上面,
嘩屌,個一陣汗味真係濃到呢....簡直滲入我件T-shirt,我既毛孔,我既靈魂入面。
身為一個少女,比一個男人熊抱,我好自然地成塊面都紅曬。

麻甩佬,死開。”
“我聽人地講脂肪可以散熱,原來係假既。”
“我都無脂肪。”
“嘩,你無脂肪,我係處男喇。”

個一日,我帶住少女濃烈既香汗味,
帶住少女既羞辱同埋我既童貞,
帶住第二個男人既臭汗,
去左上林耀國堂。:smile_29:

引用:
原帖由 舊類型人 於 2013-7-15 07:50 PM 發表 查看引用來源
佢係d???:smile_29::smile_29::smile_29::smile_29::smile_29:

靚仔咁多既...:smile_o08::smile_o08::smile_o08::smile_o08::smile_o08:

個feel似,真人唔靚仔:smile_29:

引用:
原帖由 尼采的情婦 於 2013-7-15 08:14 PM 發表 查看引用來源個feel似,真人唔靚仔:smile_29:
feel似都型啦...
起碼我所知既多佛朗明哥係冇咁型...
仲以?佢夏天都仲著住羽毛衫通街走嗰隻..:smile_19::smile_19::smile_19:

引用:
原帖由 舊類型人 於 2013-7-15 08:56 PM 發表 查看引用來源
feel似都型啦...
起碼我所知既多佛朗明哥係冇咁型...
仲以?佢夏天都仲著住羽毛衫通街走嗰隻..:smile_19::smile_19::smile_19:

屌我笑左 LOL
我唔想大家以為佢係金髮mk 先揾張黑髮版
事實上D係條夏天都著住成套suit既on9:smile_52:

引用:
原帖由 尼采的情婦 於 2013-7-15 07:08 PM 發表 查看引用來源
為左令到各位無睇過海賊王既讀者更容易閱讀,我決定提供照片比你地FF。
http://holland.pk/1Kie
賤格的D:smile_29::smile_29:

屌,隻豬男人黎架喎 > <

http://holland.pk/1Kik
本美女 很想要吧?:smile_47:

引用:
原帖由 Vanlic 於 2013-7-15 09:04 PM 發表 查看引用來源

玩具無分性別:smile_29::smile_52:

支持, 覺得會好精采

明明標題係講呀Sir,點解講黎講去都係個條playboy D,
點解甘耐都未有意淫場面?
Sorry sorry,好快就有。:smile_46:
依個人少少既moment,我地就講下林耀國。
”尼采!又發夢?”林耀國用份past paper打一打我個頭,
比左個“無你甘好氣”既笑容比我。
然後,佢既視線落到我個嘴度,呆左一呆。
唔知幾時開始,我就習慣咬住枝筆做數,
而係個一刻,我咬住枝筆,同林耀國四目相投。
究竟佢係覺得誘惑定係覺得奇怪?
啊啊啊啊啊,點解我要發夢?:smile_29:

”交功課呀!“
佢又笑左笑,搖左搖頭,
係我面前,佢成日一邊笑一邊搖頭。
我打開左個袋,即時聞到頭先件gym衫沾染到既汗味。
身為美少女,我點會唔噴止汗制呢?
個陣係屬於D,雄抖抖既男人汗味。
個一刻,我淨係低吟左句,what-the-fuck?
我張本來光滑既功課上面,都沾滿左汗味,
就連坐係我隔離既同學都比坐個非常奇怪既眼光比我。
大佬,個陣唔係我既味黎架!:smile_29::smile_29:
“做咩呀,又唔記得左做?”
望住個對不斷閃樂既眼睛,我既腦入面閃過無數理由。
留左係gym房,放左係底,比細佬當抹汗巾......
結果,我張個份臭味功課交左比林耀國。
係張紙點到佢既手指既時候,
我feel到本來已經無咩既少女形象,全毀。

引用:
原帖由 尼采的情婦 於 2013-7-15 09:44 PM 發表 查看引用來源明明標題係講呀Sir,點解講黎講去都係個條playboy D,點解甘耐都未有意淫場面?Sorry sorry,好快就有。:smile_46:依個人少少既moment,我地就講下林耀國。”尼采!又發夢?”林耀國用份past paper打一打我個 ...
說好的意淫呢? 加甜呀~:smile_22:

引用:
原帖由 尼采的情婦 於 2013-7-15 09:44 PM 發表 查看引用來源明明標題係講呀Sir,點解講黎講去都係個條playboy D,點解甘耐都未有意淫場面?Sorry sorry,好快就有。:smile_46:依個人少少既moment,我地就講下林耀國。”尼采!又發夢?”林耀國用份past paper打一打我個 ...
美少女???戰士呀?
係火野麗定木野真(喉)琴??
定(出)水野呀~~~美????
唔會係低低地既月(士)野兔掛:smile_19::smile_19::smile_19:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆