上一頁下一頁
發新話題

談情說性 性行為次數 (專題討論)

收藏  |  訂閱
336  14.1k

引用:
原帖由 幪面超人 於 2013-7-15 02:15 PM 發表 查看引用來源

人要感受到奮興才會濕,一個男人能令對方濕,即代表令到女性興奮,會有滿足感,相反,一個男人搞極個女人都唔濕o既,心態上會覺得自己幾無用
已更新最新話題
講真,有好多女都係偏乾型黎:smile_13:
我訪問過好多女人
大部份無高潮及唔識太享受性愛既女人多數都偏乾:smile_39:

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-7-16 01:59 AM 發表 查看引用來源
已更新最新話題
我訪問過好多女人
大部份無高潮及唔識太享受性愛既女人多數都偏乾:smile_39:
咁擺入去濕同唔濕分別在於邊呢
你都答左:無高潮及唔識太享受性愛既女人多數都偏乾
濕=做得野,          容易擺入去:smile_47:
唔濕=女不適宜or吾想do野,不用KY or 兔仔,不容易擺入去
有時妺妺仔do太多都會偏乾呀(補充淫水都須時架)

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-7-16 01:59 AM 發表 查看引用來源
已更新最新話題
我訪問過好多女人
咁我一直都好想知,其實女人係咪真係興奮先會濕,同埋如果做愛過程都係乾,個男仔出出入入時個女仔係咪唔會點享受?:smile_41:
而女仔做愛時唔濕係咪關個男人技巧事呢?

引用:
原帖由 幪面超人 於 2013-7-16 10:42 AM 發表 查看引用來源

咁我一直都好想知,其實女人係咪真係興奮先會濕,同埋如果做愛過程都係乾,個男仔出出入入時個女仔係咪唔會點享受?:smile_41:
而女仔做愛時唔濕係咪關個男人技巧事呢?
只可以話興奮多數會濕, 但水都唔係源源不絕o既 :smile_13:
乾o既話生理上當然係唔會好享受...

俾人插得痛果時我都濕o架 可能係入面空間問題, 又可能係對方長度, 角度問題
好似係頂得好入o既話就點都會痛囉, 但係都好敏感好high... 所以都唔係幾想佢停 :smile_o05:
只能夠話濕晒會好受dd..

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-7-16 11:17 AM 發表 查看引用來源

只可以話興奮多數會濕, 但水都唔係源源不絕o既 :smile_13:
乾o既話生理上當然係唔會好享受...

俾人插得痛果時我都濕o架 可能係入面空間問題, 又可能係對方長度, 角度問題
好似係頂得好入o既話就點都會痛囉 ...
我都係第一次聽女人插得痛都會濕,都有分泌?

引用:
原帖由 幪面超人 於 2013-7-16 12:31 PM 發表 查看引用來源

我都係第一次聽女人插得痛都會濕,都有分泌?
唔係啦 :smile_30:
係掉返轉咋... 濕o左有時都會好痛
可能通道太短 :smile_13:
女上會好dd, 可以由我自己控制... 雖然有時人地要求坐落d 無辦法
狗仔式就死梗 :smile_o16:

大家好... 本人同女友已經一齊左8年.. 但係攪野幾次數少得好可憐, 幾個月先一次, 其實係咪耐左就會咁架呢?

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-7-16 01:03 PM 發表 查看引用來源

唔係啦 :smile_30:
係掉返轉咋... 濕o左有時都會好痛
可能通道太短 :smile_13:
女上會好dd, 可以由我自己控制... 雖然有時人地要求坐落d 無辦法
狗仔式就死梗 :smile_o16:
即係妳條隧道較短,佢架火車較長,所以下下到頂

引用:
原帖由 幪面超人 於 2013-7-16 01:45 PM 發表 查看引用來源

即係妳條隧道較短,佢架火車較長,所以下下到頂
呢個係比較科學化o既解釋 :smile_34:
我自問又唔係抗拒做愛, 又唔係乾, 同男友一齊又有安全感, 一d 都唔會話緊張
久唔久都有做下檢查, 無咩異樣, 食得訓得
如果唔係隧道較短真係無咩其他理由啦

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-7-16 02:00 PM 發表 查看引用來源

呢個係比較科學化o既解釋 :smile_34:
我自問又唔係抗拒做愛, 又唔係乾, 同男友一齊又有安全感, 一d 都唔會話緊張
久唔久都有做下檢查, 無咩異樣, 食得訓得
如果唔係隧道較短真係無咩其他理由啦
咁妳係咪屬於細粒型

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆