上一頁下一頁
發新話題

捷克篇#143 (Updated)我的鬼妹日記#1 #4 #19 #31 #56 #116 #117#138 #139# 143

收藏  |  訂閱
169  98.3k

引用:
原帖由 alan666 於 4-6-2013 11:29 AM 發表 查看引用來源

我以前都識個外國女仔,佢連繁體簡體都識分,其實好多外國人都學緊中文...

咁外表上呢?邊個最靚??

你同法國女仔仲有下文吧?
咁ching同佢地又有冇下文?
其實最靚個個係法國  所以我先有點後悔
下文就有少少 不過無性o既部份  岩岩updated

無錯,我係女仔黎嫁
曾經同外國男仕相處過,不過真係文化影響到大家諗野好唔同,溝通得幾辛苦嫁都。
引用:
原帖由 alan666 於 2013-6-4 11:26 AM 發表 查看引用來源

原來你係女仔黎??誤會左添

其實我發覺黃種女仔好多冇想像中咁祟洋,因為識有好多個都講唔多鐘意鬼仔

我都想講,工作關係有好多外國人既客,其實佢地離婚真係家常便飯,對我黎講真係好唔專一囉。(離婚佢地好多都好絕嫁,會計返咁多年黎洗左幾多錢喺個女人身上)
引用:
原帖由 一往不返 於 2013-6-4 11:45 AM 發表 查看引用來源

但係我認識圈子中 好多黃種女的確好祟洋 (可能我認識圈子只是一部分吧)
佢地完全唔知道 黃種女係外國人眼中只係玩物o既想法

引用:
原帖由 icelandgirlhk 於 4-6-2013 12:44 PM 發表 查看引用來源
我都想講,工作關係有好多外國人既客,其實佢地離婚真係家常便飯,對我黎講真係好唔專一囉。(離婚佢地好多都好絕嫁,會計返咁多年黎洗左幾多錢喺個女人身上)

最慘o既係唔係個個女仔都好似你咁明白佢地諗緊咩
不過都有好多好人o既

引用:
原帖由 一往不返 於 2013-6-4 11:45 AM 發表 查看引用來源

但係我認識圈子中 好多黃種女的確好祟洋 (可能我認識圈子只是一部分吧)
佢地完全唔知道 黃種女係外國人眼中只係玩物o既想法
其實難聽D講,好多外國人心目中,黃種女仔真係免費雞....

佢地只係見送到上門,無理由唔食,但有D黃種女仲以為係外國人心目中黃種女特別吸引...

其實外國人中,除左某D有特別愛好的人外,絕大部分都覺得白人女仔最正....

不過我意思係,我原本以為個個女仔都祟洋,原來都仲有好多係唔鐘意外國人GA

引用:
原帖由 一往不返 於 2013-6-4 11:49 AM 發表 查看引用來源

咁ching同佢地又有冇下文?
其實最靚個個係法國  所以我先有點後悔
下文就有少少 不過無性o既部份  岩岩updated
我同佢只係萍水相逢,佢同我問路已,之後我多口問佢攞左FB,耐唔中吹幾句,就係咁JA,有牌都未去到有後文階段

師兄你其實嚴格黎講,冇同法國女仔搞過WO...

期待你之後更部另外兩個女仔

佢地好極端囉。
其實接觸多就知道乜野國家都有好人壞人。
引用:
原帖由 一往不返 於 2013-6-4 01:21 PM 發表 查看引用來源

最慘o既係唔係個個女仔都好似你咁明白佢地諗緊咩
不過都有好多好人o既

ching 如果後悔, 會唔會去追返佢(法國女仔)?

any more

引用:
原帖由 icelandgirlhk 於 2013-6-4 12:44 PM 發表 查看引用來源我都想講,工作關係有好多外國人既客,其實佢地離婚真係家常便飯,對我黎講真係好唔專一囉。(離婚佢地好多都好絕嫁,會計返咁多年黎洗左幾多錢喺個女人身上)
佢地好興去攪張婚前/後協議書......
好多野都分得好清楚....
不過我又見過有d 西人離婚後都仲做返fd 喎,..:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆