上一頁下一頁
發新話題

遲來的淫亂性生活

收藏  |  訂閱
394  205.2k

支持支持

引用:
原帖由 amyamya 於 2013-5-27 01:28 PM 發表 查看引用來源
我寫嘅不是作故仔,係我嘅親身經歷,這幾年間,我由只有一個性伴侶去到今日已經有二十多個男人同我上過床。

我同ex拍拖七年,他係我第一個男人。但後黎發現佢上網識女仔,一個本來以後好老實可以付託 ...
Good post, support !!!!

同我認識既amanda唔同晒...
睇黎我真係識得你太早....

回覆58 #的帖子

ic, 我想識有紋身的

引用:
原帖由 amyamya 於 2013-5-27 06:39 PM 發表 查看引用來源
我同過兩個消防員玩3p

Really?? Report please... kekeke :smile_47:

引用:
原帖由 amyamya 於 2013-5-27 09:10 PM 發表 查看引用來源
我扮過空姐,護士

我扮過學生  護士   病人    及小犬 :p

引用:
原帖由 amyamya 於 2013-5-27 08:54 PM 發表 查看引用來源
不如講下果次玩3p。

我同H先生上過幾次床,感覺都唔錯。有日我上去佢屋企,佢問我有冇興趣玩3p,佢話佢有個同事住樓下,可以叫埋佢一齊玩。我話見下有冇feel先算,跟住佢call K先生,叫佢自己上黎,門無鎖。
係K ...
sorry, you reported....

引用:
原帖由 amyamya 於 2013-5-27 10:28 PM 發表 查看引用來源
係交友app

how can you make sure the SPs are fireman ???

有次H先生同K先生參加排球比賽,我又有時間就去左睇佢地打波。
佢地打兩場,我睇左一場,好精采。兩場之間有四個鐘頭空擋,我地三人去左CEO唱K。
唱K果陣兩個當然手多,佢地要我除曬內衣褲, 浄係外面著番條吊帶裙。

個房係門口直接望唔到梳化位,H先生想我安心d,就守係門口位,佢地要我係K房自摸。我係梳化展開兩腿,又把吊帶裙拉低,一隻手摸下面,一隻手摸乳頭。K先生忍唔住用隻手指插我,仲話我好鬼濕。K先生本來想係梳化插我,我話好驚有人入嚟,所以佢拉我入房裡面嘅厠所,係後面插我。

我地攪緊果陣,H先生就係外面唱歌。K先生射左之後,我地出番去唱歌。H先生唱歌果陣,我含佢條棒棒,佢硬曬叫我坐上去,我唔制話怕比人撞入黎,佢話唔怕叫K先生睇住個門口。我坐左上去,H先生將我條吊帶裙拉低,我成個乳房露曬出嚟,H先生話騎馬仔最好睇就係個胸盪嚟盪去。之後佢仲過份,將我推去梳化以狗仔式插我,係插我之前將我腰間條吊帶裙除埋,我全裸係梳化比佢插,我真係好驚有人會入嚟,都唔知點遮⋯
K先生見H先生射完,又話要我全裸係梳化做多次,我話唔制,K先生就幫手按住我,k先生就好唔客氣咁插多我一次⋯真係好好彩,一直都無人入嚟⋯

第二埸我無睇,但佢地話比我知同我大戰後依然贏波!

嘩,好激呀,我都試過,不過就吾敢係出面做,要走入廁所裡面:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆