上一頁下一頁
發新話題

外表斯文 內裡open? 第一次分享~sp經歷<已更新>

收藏  |  訂閱
84  27.6k

引用:
原帖由 krazybb 於 2013-2-9 12:23 AM 發表 查看引用來源
:smile_40::smile_44:其實不嬲都覺得自己淫 同埋都幾大食
不過以前對手係男友 所以都要扮下嘢:smile_13:
玩起上黎都應該冇咩底線 有少少被虐傾向
主奴or SM都接受到~不過未試過
同埋都想試下玩玩具:smile ...
潛力股:smile_04:

引用:
原帖由 小榮x吹水 於 2013-2-9 12:25 AM 發表 查看引用來源

去買玩具試下先囉
梗係想有人陪我玩 自己DIY 好冇癮><

引用:
原帖由 krazybb 於 2013-2-9 12:33 AM 發表 查看引用來源

講到咁姐係叫我陪你玩?

引用:
原帖由 krazybb 於 2013-2-9 12:33 AM 發表 查看引用來源

:smile_04:,你咁講你憑該好快爆pm
試下震蛋行街囉,唔使有人陪都好過癮

引用:
原帖由 dennisrodman131 於 2013-2-9 12:36 AM 發表 查看引用來源

:smile_04:,你咁講你憑該好快爆pm
試下震蛋行街囉,唔使有人陪都好過癮
震蛋行街咪搞到妹妹濕哂?之後點解決

引用:
原帖由 krazybb 於 2013-2-9 12:43 AM 發表 查看引用來源

之後搵sp/bf解決

引用:
原帖由 krazybb 於 2013-2-9 12:43 AM 發表 查看引用來源

d野好死既野:smile_04:好多時d野都係睇你肯唔肯做既姐:smile_04:

引用:
原帖由 krazybb 於 2013-2-9 12:23 AM 發表 查看引用來源
:smile_40::smile_44:其實不嬲都覺得自己淫 同埋都幾大食
不過以前對手係男友 所以都要扮下嘢:smile_13:
玩起上黎都應該冇咩底線 有少少被虐傾向
主奴or SM都接受到~不過未試過
同埋都想試下玩玩具:smile ...
HAHA~
你咁講又幾想做你主人喎!
不過都係要睇你揀邊個先~

回覆 68# 的帖子

唔知係咪好多女女都好似我咁呢?
定我真係特別淫><有冇師姐分享下?

引用:
原帖由 krazybb 於 2013-2-9 12:50 AM 發表 查看引用來源
唔知係咪好多女女都好似我咁呢?
定我真係特別淫><有冇師姐分享下?
更淫既都有啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆