上一頁下一頁
發新話題

真人真事,我都唔知點算……

收藏  |  訂閱
195  77.5k

長痛不如短痛呀..
快d諗清楚之後斬欖啦...

引用:
原帖由 E-36 於 2013-1-13 11:48 AM 發表 查看引用來源

你仲諗住同呢 d 人做朋友?呢條賤男擺明想同你 keep 住朋友關係,再同你做,醒吓啦,你未必要同你而家男朋友一齊,但你同 eddie 一齊左,一定冇好結果,因為呢條仔品德真係有問題在先,將心比己你就明
所以咪話呢d女人白痴囉, 扮晒醒覺咁但係仲要留條尾等人地第日搵機會入你,咁叫諗清楚決定左,真係無能得救。呢d人只會成世比人昆

點解你選擇同佢做兩次呢??

個男人有心搞你播. 算啦, 明你心理, 但老實講, 佢選擇同你做朋友, 係俾條後路自己啫, 我覺得你可一便可再, 你出得一次就有第二次. 其實你真係同男朋友分手好D, 你仲有時間選擇你未來.

我覺得你好有問題只是相處很短時間便投懷送抱,重係厨房仆野而家又話想回領揾番男友,你同濫交有乜分別,

引用:
原帖由 skyskyhome 於 2013-1-13 12:07 PM 發表 查看引用來源

所以咪話呢d女人白痴囉, 扮晒醒覺咁但係仲要留條尾等人地第日搵機會入你,咁叫諗清楚決定左,真係無能得救。呢d人只會成世比人昆

係樓主心野,可能佢好後生,未揀定

引用:
原帖由 karasuperb 於 2013-1-13 07:47 AM 發表 查看引用來源

雖然男友唔岩feel...
但佢絕對係真心。

我沒有離開的理由
就係睇你呢句都知若干時間後又會再出軌:smile_45:

引用:
原帖由 KA_MING1989 於 2013-1-13 02:11 PM 發表 查看引用來源

就係睇你呢句都知若干時間後又會再出軌:smile_45:
你答得咁衰架 :smile_o05:

:smile_o01: 明知故答

一個做BF, 一個做SP囉... 一定餵飽你啦

從你一直食開藥,似乎你係隨時受溝,受扑,遇上合眼緣的,就去做了,仲係中出。可能你唔食藥,會令你去做前思想一下,唔好再衝動行事。
如果對男友無feel, 應早日分手,始終畢業後是另一世界,可能你的真命天子未出現

但絕不是那玩家吧,如果你分手後,和他相處半年,期間佢都分手,你亦唔受扑,佢都仍熱烈追求,才考慮接受他吧。   

當然,如果你其實是濫交一族,就當我無講過。

引用:
原帖由 abcd_abcd 於 2013-1-13 12:22 PM 發表 查看引用來源
點解你選擇同佢做兩次呢??

個男人有心搞你播. 算啦, 明你心理, 但老實講, 佢選擇同你做朋友, 係俾條後路自己啫, 我覺得你可一便可再, 你出得一次就有第二次. 其實你真係同男朋友分手好D, 你仲有時間選擇你未 ...
你的意思係完全斷絕來往?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆