上一頁下一頁
發新話題

性誕既滿足又快樂

收藏  |  訂閱
97  21.9k

引用:
原帖由 cobiuk 於 2012-12-27 04:17 發表 查看引用來源
我都想決絕d  但我做吾到  我連嬲人ge本能都冇  而且我好容易心軟

咁你真係要認真學呢樣野,如果唔係到最尾最hurt會係自己呀!

引用:
原帖由 cobiuk 於 2012-12-27 04:17 AM 發表 查看引用來源
我都想決絕d  但我做吾到  我連嬲人ge本能都冇  而且我好容易心軟

係妳太好人,所以易受傷

引用:
原帖由 cobiuk 於 2012-12-27 04:15 AM 發表 查看引用來源
有時我在想   點解男人揀女人  一定要樣令身材正  但女人揀男人就吾洗呢

都有女仔要靚仔,大隻架
人選人嘛

引用:
原帖由 andychan214 於 2012-12-27 04:20 AM 發表 查看引用來源咁你真係要認真學呢樣野,如果唔係到最尾最hurt會係自己呀!
我只會躲在一角哭  我冇氣嬲或生氣  我在乎他的感受重要過自己  但我亦到知道 冇可能同佢有開始

引用:
原帖由 cobiuk 於 2012-12-27 04:25 AM 發表 查看引用來源
我只會躲在一角哭  我冇勇氣嬲或生氣  我在乎他的感受重要過自己  但我亦到知道 冇可能同佢有開始

做人有時自私啲,會令自己更好過

引用:
原帖由 (小雞蛋) 於 2012-12-27 04:26 AM 發表 查看引用來源做人有時自私啲,會令自己更好過
我吾喜歡傷害人  寧願自己受傷害算

引用:
原帖由 cobiuk 於 2012-12-27 04:29 AM 發表 查看引用來源
我吾喜歡傷害人  寧願自己受傷害算

傻瓜,唔好太為人
活在當下,令自己開心一點吧

引用:
原帖由 cobiuk 於 2012-12-27 04:25 發表 查看引用來源
我只會躲在一角哭  我冇勇氣嬲或生氣  我在乎他的感受重要過自己  但我亦到知道 冇可能同佢有開始

得閒多d約下人或friend去街,有事忙就會少d諗佢,慢慢就會忘記到佢!最緊要佢揾你都要唔好理佢,要決絕d!

死心啦.男人變左就變左,唔會有回頭,你宜家為左佢呢一年其他男人掂都冇掂過.只要你比其他男人掂下.破壞呢個RULE.其他所有都變得唔重要.你亦都會死心

我個朋友已經一早提醒我要離開佢  但我做吾到

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆