上一頁下一頁
發新話題

首次進入-- With SP

收藏  |  訂閱
146  27.6k

引用:
原帖由 差差蚌差差 於 2012-9-2 10:49 PM 發表 查看引用來源

明白,想搵返果種驚痛嘅感覺,咁搵D大碌嘅玩具玩下囉:smile_35::smile_35::smile_35:
其實妳玩後門,會唔會洗腸架?
洗腸好大工程WOR :smile_13::smile_13::smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 kccatcat 於 2012-9-2 10:51 PM 發表 查看引用來源
洗腸好大工程WOR :smile_13::smile_13::smile_13::smile_13:
其實又唔係架,簡單d嘅話,買支膠果d所謂針筒(針咀都係膠果種),可以用煲熟咗嘅暖水或買d叫生理鹽水嚟洗幾次(唔知牛奶得唔得)
又好玩又刺激,洗完又乾淨,唔戴套屌都可以:smile_47::smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 kccatcat 於 2012-9-2 10:50 PM 發表 查看引用來源

正明我仲細....:smile_30::smile_30::smile_30:
腰圍呀??

夠坦白,夠豪放,扑嘢就扑嘢,支持你

引用:
原帖由 差差蚌差差 於 2012-9-2 10:58 PM 發表 查看引用來源

其實又唔係架,簡單d嘅話,買支膠果d所謂針筒(針咀都係膠果種),可以用煲熟咗嘅暖水或買d叫生理鹽水嚟洗幾次(唔知牛奶得唔得)
又好玩又刺激,洗完又乾淨,唔戴套屌都可以:smile_47::smile_47: ...
未試過... 好似好好玩咁..... 下次同SP 玩..都好似幾好咁WOR ~~~

引用:
原帖由 lulu大師 於 2012-9-2 11:07 PM 發表 查看引用來源
夠坦白,夠豪放,扑嘢就扑嘢,支持你

我OK 坦白 KA ~~~  :smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 kccatcat 於 2012-9-2 11:09 PM 發表 查看引用來源
未試過... 好似好好玩咁..... 下次同SP 玩..都好似幾好咁WOR ~~~
可以愛上玩後門嘅妳一定要試下,可以玩得放好多,遲d妳應該會次次都要玩後門:smile_47::smile_47::smile_47:
不過到時我諗妳要自打咀巴,因為之前妳同sp講唔會要佢成日玩

坦白扑野~

引用:
原帖由 差差蚌差差 於 2012-9-2 11:17 PM 發表 查看引用來源

可以愛上玩後門嘅妳一定要試下,可以玩得放好多,遲d妳應該會次次都要玩後門:smile_47::smile_47::smile_47:
不過到時我諗妳要自打咀巴,因為之前妳同sp講唔會要佢成日玩
真係想打你!
估埋人地下幾步><

引用:
原帖由 kccatcat 於 2012-9-3 12:25 AM 發表 查看引用來源

真係想打你!
估埋人地下幾步><

我都想打妳呀:smile_47::smile_47::smile_47:
不過唔會太大力
咁我估中幾多成先?:smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆