上一頁下一頁
發新話題

痛楚與快感-- With SP

收藏  |  訂閱
725  46.8k

引用:
原帖由 kccatcat 於 2012-8-22 12:58 AM 發表 查看引用來源

HAHA ~~~  咁你冇D 精彩野AR !?!?
有DD但打唔設同好難打囉

引用:
原帖由 33083391 於 2012-8-22 01:00 AM 發表 查看引用來源
有DD但打唔設同好難打囉
試下無防WOR ...:smile_40:

引用:
原帖由 kccatcat 於 2012-8-21 07:21 PM 發表 查看引用來源痛楚與快感原來只是一線之差先講講我同SP既生活...我同我SP其實已經有另一伴...為何會走上同一張床呢....因為大家也是與原配性生活不夾....我地常常見面,也認識大家的家人還很熟絡,也不時一起共餐.... ...
真係好睇,我個人比較鐘意未入正題個part

因想了解下。。。。。依家都明白

引用:
原帖由 蕉氣勃勃 於 2012-8-22 01:03 AM 發表 查看引用來源
真係好睇,我個人比較鐘意未入正題個part

因想了解下。。。。。依家都明白

好睇就好了.... 仲怕自己寫得唔入骨會比人插添..~~~
未入正題個PART 我只係帶過...沒有寫怎樣相識怎樣做左SP ...
好劇情化的..... 寫左出來大家未必信...

引用:
原帖由 kccatcat 於 2012-8-22 01:06 AM 發表 查看引用來源

好睇就好了.... 仲怕自己寫得唔入骨會比人插添..~~~
未入正題個PART 我只係帶過...沒有寫怎樣相識怎樣做左SP ...
好劇情化的..... 寫左出來大家未必信...
點會呢咁真實喎

引用:
原帖由 kccatcat 於 2012-8-22 01:06 AM 發表 查看引用來源好睇就好了.... 仲怕自己寫得唔入骨會比人插添..~~~未入正題個PART 我只係帶過...沒有寫怎樣相識怎樣做左SP ...好劇情化的..... 寫左出來大家未必信...
唔會,女仔寫post,會多d內心世界

好睇好多,戲肉咪又係個d

引用:
原帖由 33083391 於 2012-8-22 01:07 AM 發表 查看引用來源
點會呢咁真實喎
:smile_13:面紅了...面紅了.... :smile_30:

正明左...寶刀未老...:smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 kccatcat 於 2012-8-22 01:10 AM 發表 查看引用來源

:smile_13:面紅了...面紅了.... :smile_30:

正明左...寶刀未老...:smile_30::smile_30::smile_30:
哈哈果然好真:smile_o05: :smile_o09:

引用:
原帖由 蕉氣勃勃 於 2012-8-22 01:09 AM 發表 查看引用來源
唔會,女仔寫post,會多d內心世界

好睇好多,戲肉咪又係個d

內心世界 :smile_14::smile_14:  原來係咁....
真係唔知AR....
只係自己反睇過N 次..執過哂D字...同編排..
當然邊打邊回憶當時什麼感覺....

引用:
原帖由 33083391 於 2012-8-22 01:11 AM 發表 查看引用來源
哈哈果然好真:smile_o05: :smile_o09:
:smile_42::smile_42: 我個都OK 假KA ... :smile_30::smile_30:  唔係咁同佢KEEP 住呢.. 對住大家大家都熟識既人了....:smile_30::smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆