上一頁下一頁
發新話題

喜歡上一個不該喜歡的男生

收藏  |  訂閱
82  4.4k

引用:
原帖由 karenkaren_k 於 2012-8-16 12:33 AM 發表 查看引用來源

謝謝,我也盡量控制自己,他也很懂事,我老公在時,他也不會找我。

你覺得他只是在利用我? 只想跟我上床?
難道你覺得佢會飛左條女同你一齊嗎? 既然唔會, 大家都只係尋開心姐...
難道你覺得佢會同你過人世咩

引用:
原帖由 josephts16 於 2012-8-16 12:38 AM 發表 查看引用來源

難道你覺得佢會飛左條女同你一齊嗎? 既然唔會, 大家都只係尋開心姐...
難道你覺得佢會同你過人世咩
我知道不會,但我想問的是,你覺得他只是想跟我上床,一點都不喜歡我?

引用:
原帖由 karenkaren_k 於 2012-8-16 12:41 AM 發表 查看引用來源

我知道不會,但我想問的是,你覺得他只是想跟我上床,一點都不喜歡我?
我點知佢鍾唔鍾意你, 我又唔係佢肚裡面果條蟲.
咁你覺得佢喜歡你D乜野?

引用:
原帖由 karenkaren_k 於 2012-8-15 09:14 PM 發表 查看引用來源

我慾求不滿? 其實在性方面我是蠻容易滿足的。

只是我真的有點喜歡他。
只因一時意亂情迷吧
冷靜落來可能會好一點點

應同:smile_o12:
引用:
原帖由 josephts16 於 2012-8-16 12:29 AM 發表 查看引用來源

一開始當然會係咁架啦, 你覺得佢可以體貼得几耐, 男人唔硬果陣, 就會用腦去諗清楚, 邊個先可以同佢共渡餘生, 自然就識得取捨...
你最好就唔好同佢聯絡得太密添, 你知女人對於呢D野好敏感的. 等陣比佢女人知道, 只 ...

妳都唔好諗到指係他利用好來發洩,一隻手掌係拍唔響,妳自己未又係再得到慰藉先會同他有性姐:smile_o05:,妳都咁大個人咁都分唔開激情,同埋長久情係啲咩嘢,(激情緊正呀,有新鮮感),妳都唔洗諗咁多啦一如用他來慰藉妳,老公就係家庭,妳話幾好呢!:smile_o01:
引用:
原帖由 karenkaren_k 於 2012-8-16 12:33 AM 發表 查看引用來源

謝謝,我也盡量控制自己,他也很懂事,我老公在時,他也不會找我。

妳咗唔好諗到指係他利用好來發洩,一隻手掌係拍唔響,妳自己未又係再得到慰藉先會同他有性姐。:smile_o05:
引用:

引用:
原帖由 792 於 2012-8-16 04:26 AM 發表 查看引用來源
妳都唔好諗到指係他利用好來發洩,一隻手掌係拍唔響,妳自己未又係再得到慰藉先會同他有性姐:smile_o05:,妳都咁大個人咁都分唔開激情,同埋長久情係啲咩嘢,(激情緊正呀,有新鮮感),妳都唔洗諗咁多啦 ...
你說的也對。好吧,我還是不要再想他比較好。

引用:
原帖由 josephts16 於 2012-8-16 12:50 AM 發表 查看引用來源

我點知佢鍾唔鍾意你, 我又唔係佢肚裡面果條蟲.
咁你覺得佢喜歡你D乜野?
我還好吧,如果不是結婚了,應該還有男生想追我吧

而且我們都蠻合拍。

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆