上一頁下一頁
發新話題

小女人日記 -- 響公園enjoy 大自然 P.37 +38

收藏  |  訂閱
634  282.5k

我都好硬

Connie姐,你人在上海,咁在港怎能碰到你呢?真可惜!以前我只羨慕你先生,但而家又多了一個~~阿力!!!

引用:
原帖由 kwongsun1983 於 2012-5-26 06:43 PM 發表 查看引用來源
Connie姐,你人在上海,咁在港怎能碰到你呢?真可惜!以前我只羨慕你先生,但而家又多了一個~~阿力!!!

引用:
原帖由 kwongsun1983 於 2012-5-26 06:43 PM 發表 查看引用來源
會成日翻香港咖嘛!  嘿嘿

引用:
原帖由 shortboy1 於 2012-5-25 04:51 PM 發表 查看引用來源
嘩!正到不得鳥,家陣夏天露出啱哂你啦
多謝支持啊!

引用:
原帖由 MentosMing 於 2012-5-25 06:10 PM 發表 查看引用來源
幾時有更新呀XDDD?

我盡快啊!最近有d懶....  日日游泳所以好tired。

thx for your sharing

沖凉房出來我爬左響床道...
有一種軟綿綿的感覺...啊力一路kiss一路用條利轉從我腳趾....
腳眼...小腿...到大比上到patpat 跟住在屁股中間慢慢滑落去...
當時感覺好high,下面感覺到開始好濕同好痕...
滑落小菊菊時佢條利申下申下,好像小小插我後面咁,
但系0個種入小小的感覺好舒服好溫柔...
菲菲就櫃左響道同我kiss 左一陣就kiss 我linlin,
我地兩個就撫摸對方波波
我老公就同啊力一樣在kiss 菲菲下面....
轉身后,啊力kiss 我小菊菊時不時又滑上上面,響中間廖啊廖 (天啊,我真系頂唔順啊)
重要同我下面的嘴唇打車輪...omg...
佢mark大口張我下面用嘴全包圍...好像食甜筒咁吸廖....
我越來越多水,我見啊力就越來越口渴咁...
上下同時給kiss感覺真系不得了啊...未做我就來左一次啦...

我同菲菲兩個一起幫佢地兩個吹
啊力第一個忍唔住,就想入我
用去龜頭在我下面轉圈想進
但我就一縮重話去無帶套
我老公同啊力就馬上落床帶套
我老公先同菲菲
啊力就慢慢咁進入我體內
佢地兩個忙,我同菲菲就互相瀨linlin同kiss
我發覺啊力系戀足,邊做邊推高我對腳瀨我對腳同腳趾,
有時總瀨菲菲腳趾...所以啊力想kiss我嘴時我都儘量避開...

做到一半我地就換回partner
我老公馬上除套同我做,啊力都系一樣啦
我發覺老公今晚特別硬,特別持久
啊力先頂唔順要出,大力做好幾下就攞做jj出來
即刻隊上菲菲面上射,但系死野大部份都射左落我波波到
跟住就將佢jj隊入菲菲口裏面,又伸出來用jj打我波波...
老公最後都等唔順就在裏面射了....

沒有想到這次一晚上有了兩種新的感覺,
1.同第二對couple
2. 我發覺同女仔kiss 同撫摸原來好舒服

之後幾日d野我慢慢再寫啊!希望大家支持:smile_o09:

引用:
原帖由 Connie2012 於 2012-5-28 04:05 PM 發表 查看引用來源
沖凉房出來我爬左響床道...
有一種軟綿綿的感覺...啊力一路kiss一路用條利轉從我腳趾....
腳眼...小腿...到大比上到patpat 跟住在屁股中間慢慢滑落去...
當時感覺好high,下面感覺到開始好濕同好痕...
滑落 ...
Connie姐小女子新嚟報到,可能言詞間有所得罪,特此道歉

引用:
原帖由 愛保 於 2012-5-28 07:27 PM 發表 查看引用來源

Connie姐小女子新嚟報到,可能言詞間有所得罪,特此道歉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆