上一頁下一頁
發新話題

同老公的泰國trip

收藏  |  訂閱
139  92.9k

引用:
原帖由 Connie2012 於 2012-2-20 01:25 AM 發表 查看引用來源

唔带BRA乍

裸曬

引用:
原帖由 路經此地女 於 2012-2-17 10:01 AM 發表 查看引用來源水中蕭我都試過,真係好咸:smile_o11:
不如你話比我知,有咩未試過:smile_o13::smile_o13:

引用:
原帖由 蕉氣勃勃 於 2012-2-20 12:18 PM 發表 查看引用來源
不如你話比我知,有咩未試過:smile_o13::smile_o13:

後面重係處
好怕痛同怕失禁就慘了
老公成日想但我怕怕

天日老板出trip
會好好出post

Forgot to thx everybody support!

Xoxoxo

引用:
原帖由 Connie2012 於 2012-2-21 02:48 PM 發表 查看引用來源
天日老板出trip
會好好出post

55555, Waiting u....

我依家正用想像力,想像你全身光脫脫從海中心行出來,
相峰浪浪下,相手向上掃咗一下你的頭髮
下面的毛毛滴緊水

:smile_22: :smile_22: :smile_22:
快D出續集啦

着番衫就入酒店coffee shop 食lunch, 淨係着住件長T恤食飯都係第一次,個感覺真係好好。食完飯啱啱好,幫我做按摩個女仔多到咗。呢個女仔係我個姊妹介紹俾我,佢嘅手勢好好,每次來都會搵佢幫我按摩同陪我地玩幾日。
返到房我同老公就先沖涼,佢就同酒店攞咗好多毛巾,向客廳過度鋪毛巾同我地按摩。我地沖完涼嚟跟住佢就會自動自己沖涼。。。

我9月都去  玩下先

引用:
原帖由 Connie2012 於 2012-2-21 05:20 PM 發表 查看引用來源
着番衫就入酒店coffee shop 食lunch, 淨係着住件長T恤食飯都係第一次,個感覺真係好好。食完飯啱啱好,幫我做按摩個女仔多到咗。呢個女仔係我個姊妹介紹俾我,佢嘅手勢好好,每 ...
你好呀:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆