上一頁下一頁
發新話題

(請同事們不要移走此帖 Dupplo) 危險才是鐵一般的事實....小心行政拘留 15天

收藏  |  訂閱
93  9.8k

bad new...

請樓主不要再出這類沒新意的Post啦!
   這裡的師兄,快給你悶死啦!
大家都係成年人,去或不去,自有決定 :smile_38:
你莫非無膽去, 而又杜忌 人家 Happy :smile_o16:
不停出這無聊Post, 收手啦, 願 KO 永遠捉福你! 呀門!

一向都知道係真架啦...:smile_42:

引用:
原帖由 input 於 2011-8-15 23:30 發表 查看引用來源
邊個話過九月底安全會出動呢 :smile_30:
自打咀巴,:smile_38: :smile_38: :smile_38:
問樓主啦! 佢之前話一定安全. 佢而家又吾會上去.

本人國內有女朋友, 呢樣野唔需要樓主操心

想問下樓主去SN多定係NC多呢?
不過明光社既樓主什麼地方都沒去過就來夜遊區玩野

引用:
原帖由 中女社社長 於 2011-8-16 03:40 發表 查看引用來源
想問下樓主去SN多定係NC多呢?
不過明光社既樓主什麼地方都沒去過就來夜遊區玩野
問係無用既!佢2个幾月未北上過.但我亦相信佢從來未北上過. 佢D料全部路邊社!

引用:
原帖由 canon123 於 2011-8-16 05:12 AM 發表 查看引用來源

問係無用既!佢2个幾月未北上過.但我亦相信佢從來未北上過. 佢D料全部路邊社!
仲鬥爭緊?

回覆 2# 的帖子

温家宝話斋;"安全第一"

我沒有,我尊重資深版主,已經舉報了挑釁版友,希望版主注意一下。
他們這樣做,無非想版主關帖,希望版主英明,樓主沒有參與挑釁,希望警告有關的版友而並非關帖!
關帖是懲罰無辜而已!
引用:
原帖由 hoho777 於 2011-8-16 05:29 AM 發表 查看引用來源
仲鬥爭緊?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆