上一頁下一頁
發新話題

最like中女絲襪

收藏  |  訂閱
892  20.5k

超....搭地龍大把啦,包括我...哈哈......
引用:
原帖由 damabird123 於 2011-7-27 09:12 AM 發表 查看引用來源

今朝撞唔見雪條,不過有件都幾養眼既,無雪條有杯冰水止下熱都好吖…

引用:
原帖由 我愛丁字褲 於 2011-7-27 09:16 AM 發表 查看引用來源

我個時間唔係好多架,條線唔係去中環,係去觀塘,無咩黑C, 丁字睇架

你搭港島~中環 揾日去撞下你先…有2大筒雪糕食

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-7-27 09:19 AM 發表 查看引用來源

我個時間唔係好多架,條線唔係去中環,係去觀塘,無咩黑C, 丁字睇架

你搭港島~中環 揾日去撞下你先…有2大筒雪糕食
通常靚女冇咁早返工架,(我既直覺)駛乜撞我啫........

引用:
原帖由 我愛丁字褲 於 2011-7-27 10:51 AM 發表 查看引用來源
通常靚女冇咁早返工架,(我既直覺)駛乜撞我啫........
Good morning~~~

引用:
原帖由 我愛丁字褲 於 2011-7-27 10:51 AM 發表 查看引用來源
因為觀塘無咁多靚女吖麻…  想呀!想撞你架!哈哈!

係咪中環線唶,請半日假都制!

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-7-27 08:56 AM 發表 查看引用來源

good morning , 今朝咁早既?全世界男人都鐘意架啦… 今朝又無吖  無雪條但有杯冰水好過無啦…
Yes~ U call me AH

引用:
原帖由 我愛丁字褲 於 2011-7-27 09:16 AM 發表 查看引用來源

really ??

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-7-27 11:02 AM 發表 查看引用來源

因為觀塘無咁多靚女吖麻…  想呀!想撞你架!哈哈!

係咪中環線唶,請半日假都制!
係港島線呀靚仔,:smile_o05::smile_o05::smile_o05:

引用:
原帖由 我愛丁字褲 於 2011-7-27 11:19 AM 發表 查看引用來源
係港島線呀靚仔,:smile_o05::smile_o05::smile_o05:
我知呃…比多啲料先得架…條龍咁多卞…叫我卞卞撞咩…衰妹…

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-7-27 11:21 AM 發表 查看引用來源

我知呃…比多啲料先得架…條龍咁多卞…叫我卞卞撞咩…衰妹…
比咁多料你做咩呀,隨緣啦靚仔

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆