上一頁下一頁
發新話題

好懷念大陸落D啲日子

收藏  |  訂閱
183  24.3k

呢個話題我之前都出過...真系好懷念:smile_54:

尼個話題, 之前有過啦!
:smile_o10:
又舊事重題

引用:
原帖由 pccw123 於 2011-6-14 04:40 AM 發表 查看引用來源

師兄講既場我都有少少印象~~
凱悅(即依家老地方前身)~~ 當年我諗最多小妹妹搵食,晚晚起碼有二三百個,多到 D 保安仔要係地下畫條紅線,d 囡囡唔可以超越條線搵客,果時大多數無媽咪無雞頭,所以成日為客爭執,印 ...
春風畢打奧既dancer 好靚女,比d 小費就可以陪你飲酒:smile_47: 。

引用:
原帖由 iloveu777 於 2011-6-16 09:19 PM 發表 查看引用來源
個地球轉緊又點???
唔係連吹下以前既開心野都唔俾呀???

早兩三年係新地都仲大把女可以FOC到.....而家.....試緊CALL D K女出來FOC......
不過"新生"新地的確無左以前個種感覺.....係咪因為無左你呀....."天天"
我0係度都冇用啦..冇晒d玩得既場地...冇左集中地d女都散開晒....想當年...唉, 都係唔好想當年喇...

再講我都退左休喇....而家只不過係一條溝唔到女既可憐虫.."蛋蟽王子"....:smile_24:

引用:
原帖由 sunboy36 於 2011-6-15 10:42 PM 發表 查看引用來源

天天, 諗起你班友就好懷念當時, 係新地每晚都玩到盡 , 到天光一班人先肯走 .  現在想咁樣玩真係冇咩可能.
真係冇咩可能...而家落去蒲...12點幾先開始玩..3點4點間房就冇晒人...幾鬼數興呀...以前0係v3, 一推開門就見到太陽 (d女立即見光死)...

你依排點呀...搵日得閒閒日約我食飯丫...

引用:
原帖由 lokshue 於 2011-6-13 04:40 AM 發表 查看引用來源

良家有無呀:smile_41: :smile_41:

2奶就唔少,玩一,二次幾好玩既,有砌人件女征服感,叫多幾次就例要跌番D錢比她:smile_44: :smile_44:
以前D女真係好易溝,仲要當晚可以食到,玩到我都沈過兩三次船.D糖又正,不過吃完訓唔著,扑野好難出難....哈哈!

引用:
原帖由 Avril@@ 於 2011-6-16 04:12 PM 發表 查看引用來源
我都係水晶宮 夜傾情到大,  常平石頭記係我既終點,  而家都3字頭:smile_27::smile_42:, 好掛住以前去石頭記, 玩到成個場都識, 一邊入場, 一邊有野隊野行,  個個都係老友,  好正 , 女又易溝  .

美好的回憶:lovelin ...
C兄,點燃你講果D場,同我經歷咁似既? 你有冇去過橫曆新時代and 石龍(好似叫香格里拉).....e+仲有冇去玩?

disco 歌

對面的女孩看過來, 不再由疑,butterfly....超有感覺

幾好~幾好~值得推薦,,
幾好~幾好~值得推薦,,:smile_40:

引用:
原帖由 alexw0449 於 2011-6-19 01:49 發表 查看引用來源

以前D女真係好易溝,仲要當晚可以食到,玩到我都沈過兩三次船.D糖又正,不過吃完訓唔著,扑野好難出難....哈哈!
以前D女真係好易溝, it is very true.
now,  HK people in SZ :smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆