上一頁下一頁
發新話題

qq奇遇記------21歲HK妹

收藏  |  訂閱
134  40.6k

to meet is no harm. the worst thing is you have to pay for the dinner and SN. no big deal.

引用:
原帖由 BALL1206 於 2011-6-3 01:20 AM 發表 查看引用來源

應該係搵其他受害既師兄 一起姦左佢-_-
邊到趺底邊到起返身~~
對方不只一人....咁我諗好多ching都想之食免費野XDD

引用:
原帖由 kobe1111 於 2011-6-3 03:05 PM 發表 查看引用來源
對方不只一人....咁我諗好多ching都想之食免費野XDD
咁要好好想下方法 XDD  都係親自操刀好D既 ^__^

引用:
原帖由 BALL1206 於 2011-6-4 07:50 AM 發表 查看引用來源

我其實已經一早搵到人做野....不過唔係其他ching
亦都問過d古惑仔律師既意見...但最後計計埋埋條數又要嘔一筆錢出黎又冇咁多...so放棄
等天收果條女!

引用:
原帖由 kobe1111 於 2011-6-4 06:17 PM 發表 查看引用來源
我其實已經一早搵到人做野....不過唔係其他ching
亦都問過d古惑仔律師既意見...但最後計計埋埋條數又要嘔一筆錢出黎又冇咁多...so放棄
等天收果條女!
嗯嗯~~等天收 飲杯~~~

引用:
原帖由 BALL1206 於 2011-6-4 07:50 AM 發表 查看引用來源

小心係

引用:
原帖由 BALL1206 於 2011-5-31 11:02 PM 發表 查看引用來源
呢條女.. 我琴晚都預過佢.. 佢又係ADD 我QQ
第一句就問,, 靚仔 可以同你做朋友... 之後廢UP 幾句. 佢話係HK ,, 響樂富果邊
之後又問我會唔會返大陸玩.. 我話間唔中啦..都係按摩咁
佢講既內容同樓主師兄內容差唔多 ...
師兄, 好在你返轉頭, 唔係俾人呃到仆街, 呢條女我遇過, 仲騙左我成萬卡數, 佢視頻和真人差很遠. 皮膚超差, 手有刀痕, 化到好濃. 佢地廣東話好好, 但一定不是香港人. 因為他們沒有香港電話, 全是國內的電話號碼.  被騙過程大致上跟上面個師兄一致.

他有一個同黨, 一去到佢會問你介唔介意個FRIENDS一起去食飯.

果個同黨FRIENDS話自己係黑社會大佬叫佢保護大佬果女. 之後條女就用盡一切方法威脅你刷卡. 例如: 買皇室假期桑拿套票, 之後問你借錢, 又話雙倍還給你, 最後一站是金光華的朱古力酒吧, 一入去, 佢地借尿遁, 逃到冇影.

好在我只拿中銀信用卡, 報失左之後中銀保險全數退回. 不幸中之大幸... 如果各位師兄再遇, 可以設局捉佢. 我相信唔止我一個香港人被騙

引用:
原帖由 kingoftung 於 2011-6-6 09:41 PM 發表 查看引用來源

師兄, 好在你返轉頭, 唔係俾人呃到仆街, 呢條女我遇過, 仲騙左我成萬卡數, 佢視頻和真人差很遠. 皮膚超差, 手有刀痕, 化到好濃. 佢地廣東話好好, 但一定不是香港人. 因為他們沒有香港電話, 全是國內的電話號碼.  ...
我想問下呢位ching你張信用卡係咪有買保險?

是... 我用中銀卡的...

agree and support  ching

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆