上一頁下一頁
發新話題

鐘意左sp / sl --係咪好蠢?

收藏  |  訂閱
486  14.2k

要引人,不只是愛愛就可以留得到一個男人係身邊!
引用:
原帖由 comeonguyguy 於 2011-4-13 12:01 AM 發表 查看引用來源
尋日比人del post,無得再回

唯有開新acc:smile_39:

我都明白愛上一個不應愛的人好苦,雖然呢刻仍然control到

但每日都等佢電話(已經好小搵我)

為了討好佢,日日上網學功夫

雖然要實戰先最實際,但我點都 ...

引用:
原帖由 friend_forever 於 2011-4-13 09:29 AM 發表 查看引用來源
要引人,不只是愛愛就可以留得到一個男人係身邊!

你識諗就得la

不如你講下佢有咩咁值得你鍾意仲好啦.

我都想知!hee...hee

引用:
原帖由 comeonguy 於 2011-4-12 01:15 AM 發表 查看引用來源
我明白,我係女,鐘意左個sp,佢有gf.....連sex lover都做唔到,皆因佢話我技術唔得....搞完第2次,已經好小搵我,,呢段期間,我成日上網學口交技術,但仍然好迷茫,佢又話我唔夠誘惑,一條死魚..........各位可唔可以過我2招
依d野唔關事人夾人ja喎....如果佢要揾妳點都會黍揾返你架啦,,,,有d人係唔想上身之類先唔想再揾,.,,,

引用:
原帖由 comeonguyguy 於 2011-4-13 12:01 AM 發表 查看引用來源
尋日比人del post,無得再回

唯有開新acc:smile_39:

我都明白愛上一個不應愛的人好苦,雖然呢刻仍然control到

但每日都等佢電話(已經好小搵我)

為了討好佢,日日上網學功夫

雖然要實戰先最實際,但我點都 ...
慢慢揾啦,,,,強求冇用

不是我呀,我沒有用愛愛去留他
引用:
原帖由 nikeikit 於 2011-4-13 09:44 AM 發表 查看引用來源

你識諗就得la

你吧慢慢搵咩先?搵個新 sp sl 定係愛愛技巧先
引用:
原帖由 (v_v) 於 2011-4-13 12:04 PM 發表 查看引用來源

慢慢揾啦,,,,強求冇用

引用:
原帖由 friend_forever 於 2011-4-13 12:24 PM 發表 查看引用來源

SP都唔理佢啦....技巧要經驗邊有得揾.....揾新sl-sp都正常....
不過都係自然d咁啦唔一定要特別咁揾

引用:
原帖由 friend_forever 於 2011-4-13 12:24 PM 發表 查看引用來源

愛愛技巧唔叻都唔一定咁大問題掛,兩個人一齊學習下囉~
d sp sl 咁易搵就好la

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆