上一頁下一頁
發新話題

桑拿妹與髮郎妹的分別

收藏  |  訂閱
134  29.8k

130RMB,帶出外開房150RMB

引用:
原帖由 WINBAO167 於 2011-3-7 03:51 PM 發表 查看引用來源
圓州鎮髮郎味1Q公價是多少呢
回覆:在窩子裡130 RMB,帶出外開房150 RMB

引用:
原帖由 鄭子洋 於 2011-3-7 03:53 PM 發表 查看引用來源

師兄, 多謝你咁多資料. 如果過夜又點計? 另外, 如果上去即日來回, 你建議點玩同去邊樹? 過夜又點樣玩好? 你可以pm我.

嘩,師兄見到您D積分,就知您道行高強,唔好玩我啦!

引用:
原帖由 BabyRomeo 於 2011-3-7 04:45 PM 發表 查看引用來源

師兄, 多謝你咁多資料. 如果過夜又點計? 另外, 如果上去即日來回, 你建議點玩同去邊樹? 過夜又點樣玩好? 你可以pm我.
.

回覆:嘩,師兄見到您D積分,就知您道行高強,唔好玩我啦!大師兄!
           玩D乜至開心,當然係約埋三五知己北上,唱 唱 K 吹吹水,直落包女過夜啦,
           深圳沙咀、水庫新村、上下沙邊度都得啦!

而我正Cheap精,絶大多數光顧髮郎,專揀嫩口美少女,口舌服務其次,
           走不同路線!
           不過記著吹簫要帶套,我試過在太子酒店桑拿,野到尿道炎及疱疹:smile_o03: ,醫咗近四仟銀,
           當時吃了突效藥,才三年來疱疹從未覆發過!好彩不是疣(耶菜花),否則,仲痛。(用電撃及涷fool)
           十多年前,一個二十多age,在龟头野到尤,痛到有情緒病,自己發癲展咗半邊龟头出來。入醫院。
           建議要細看囡囡重要部份有無沉色不明粒粒,見到有懷疑,速閃為妙!

同埋我會事先自己買滴路番皂,爽身粉去玩,一做完,即除套,沖涼反覆洗滌,起碼三次,
           用熱風筒吹乾,用爽身粉,令重要部份維持乾,咁就算碰到條囡,有皮膚病,都無咁易令嘢。

而事前當然要清楚自己有無試過袋袋痕,R過袋袋,因咁樣,都會減低皮膚的抗箘力,在做的時候,
           囡囡的分泌物會沾到袋袋,會可能野到皮膚病。所以事前數天,必用爽身粉,令袋袋不會痕,R損!

Sorry!小弟描述時,有點露骨。

引用:
原帖由 鄭子洋 於 2011-3-7 03:53 PM 發表 查看引用來源

加加埋埋又轉車的士又租賓館又CRH都唔平,
(150+150+(40+50)X2))X120%=HKD576...1Q!!!!!

總之多謝帥兄

所以話去到咁遠玩,過夜才盡興。

引用:
原帖由 WINBAO167 於 2011-3-7 06:18 PM 發表 查看引用來源

(150+150+(40+50)X2))X120%=HKD576...1Q!!!!!

總之多謝帥兄
回覆:所以話去到咁遠玩,過夜才盡興。我介紹個間法郎下午三時就開,
           我去到啅一件,食完晚,睡幾個鐘,又啅一件,才過癮。或第二天下午,才
           啅第二件都得。
          備註:如果短時間啅兩件,在帶套(特別是0.03)時,在龟頭放少少水(KY更好),當潤滑濟,
                     咁啅第二件時,就不會因啅第一件時磨擦傷了,令龟頭痛!或感覺無咁好!

各位會不會覺得我的帖子內容露骨呢!唔好介意!

咁去沙咀玩羅,師兄可看我之前的帖子。

引用:
原帖由 WINBAO167 於 2011-3-7 06:18 PM 發表 查看引用來源

總之多謝帥兄
回覆:咁去沙咀玩羅,師兄可看我之前的帖子。

用熱風筒吹幹,用爽身粉,令重要部份幹:smile_27:

不要見怪,小弟我閱人無數,無500,都有450個囡囡了。

引用:
原帖由 紀仁安 於 2011-3-7 06:47 PM 發表 查看引用來源
用熱風筒吹幹,用爽身粉,令重要部份幹:smile_27:
回覆:不要見怪,小弟我閱人無數,無500,都有450個囡囡了。
           正所謂,將軍百戰,難免掛彩,小心D好!

都几有用下...记底た..多谢

嘩!過賞,過賞。

引用:
原帖由 高佬357 於 2011-3-7 07:02 PM 發表 查看引用來源
都几有用下...记底た..多谢  
回覆:嘩!過賞,過賞。見到閣下的爆燈積分,對我來說,真是小孩見著
           巨人!
           相信閣下亦是閱人無數的前輩先哲,每遇囡囡,唔駛出動到謝賢推介的
           古漢養心精,也足以把萬千美女,臣服於胯下! :smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆