上一頁下一頁
發新話題

[150推薦新相出左喇]玩Faxebook讚好Game玩到同佢上左床..[暫時8張相]

收藏  |  訂閱
1.4k  238.4k

引用:
原帖由 Thirstymik 於 2011-2-8 02:44 AM 發表 查看引用來源

哇乜我咁利害
充滿晒誘惑.....有得試下就好喇....

身材好正呀! *羨慕中*

support support! :smile_o09:

訓唔到吹下囉

我都覺得識耐左先發生呢類野係幾尷尬.......................

都無野睇既:smile_o10: :smile_o10:

引用:
原帖由 Thirstymik 於 2011-2-8 01:06 AM 發表 查看引用來源
sorry開新a/c ,因為唔想用以前果個
好想同大家分享我既story

話說上2個星期,d frd係面書到玩一樣game
玩法大約係o係自己既近況到打10樣野
eg:
第一個like ge人就幫我做一日工人..
第二個like ge人就係我隻狗 ...
你咁耐冇搞咪想搞番囉激情下冇壞呀
冇搞大你個肚咪得囉
唔搏晒命點令你爽再搵多D佢搞野啊
一定想月8你既相呀咁鬼大波啊大定好好揸呀:smile_o13: :smile_o09:

引用:
原帖由 ah嘉 於 2011-2-8 03:15 AM 發表 查看引用來源
我都覺得識耐左先發生呢類野係幾尷尬.......................
又唔會既熟既對大家有興趣先搞得落啫
熟既但係對方好惡頂俾你都踢開佢喇:smile_o13: :smile_o09:
口臭到死你都搞咩冇晒MOOD呀

引用:
原帖由 ivanho18 於 2011-2-8 04:59 AM 發表 查看引用來源

又唔會既熟既對大家有興趣先搞得落啫
熟既但係對方好惡頂俾你都踢開佢喇:smile_o13: :smile_o09:
口臭到死你都搞咩冇晒MOOD呀
但個感覺都係會尷尬嫁嘛=.=

識得耐..搞出呢D事真係幾尷尬..
見面都唔知點好..:smile_o05:

都好難扮無野..

引用:
原帖由 Thirstymik 於 2011-2-8 01:06 AM 發表 查看引用來源
sorry開新a/c ,因為唔想用以前果個
好想同大家分享我既story

話說上2個星期,d frd係面書到玩一樣game
玩法大約係o係自己既近況到打10樣野
eg:
第一個like ge人就幫我做一日工人..
第二個like ge人就係我隻狗 ...
Mik
You process good figure
Shall have fun sex all the time
Good story

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆