上一頁下一頁
發新話題

深圳disco的興與落

收藏  |  訂閱
325  63.2k

引用:
原帖由 skywing_boy 於 2011-1-20 02:41 PM 發表 查看引用來源

包庇太空人:
http://news.sznews.com/content/2010-04/17/content_4539700.htm

逃稅:
http://www.chinatibetnews.com/fazhi/2010-04/23/content_450504.htm

加上我之前條女同距系同鄉,應該話系同村 ...
我記得係捉左好多大陸人,不過有hk id card,坐左7日定15日,之後hk政府要求加刑期.

引用:
原帖由 Charlotte.L 於 2011-1-20 08:26 PM 發表 查看引用來源

我記得係捉左好多大陸人,不過有hk id card,坐左7日定15日,之後hk政府要求加刑期.
http://www.youtube.com/watch?v=LtNLV4yT4rY

唔知仲有無ching記得凱悅ko攞晒長短火入場捉人呀:smile_04:

想呢度出字既 師兄應該大多30 出頭 .
我地生於呢個年代其實已無憾..
太早 / 太遲出世 都玩唔到比女圍 ,FOC....
而家 RICHY 開返 ,前幾日上去 ,都係冇我地最LIKE既REMIX 中文歌.
”好似沒有錢你會愛我嗎?”個D , 一定係REMIX 版最正.
個日玩到5點幾 ,好好彩叫做撞返以前D女 .如果唔係3條 30+ 既仔
都睇怕要格劍...
880 人仔 兩支大酒 ,好似平過以前, 衰左要下一次先可開.
飲剩一支,唔知點算.. 星期六睇下有冇時間先.

去大陸 第一間 D 好似叫 HOUSE.之後係水晶宮,月光城.
個時聯城酒店玩到唔駛押金...
最激有次FOC 係4 仔, 3女...車錢都唔駛比.
個時唔識溝女 ,成日用 : 請問可唔可以一齊玩..
後期先知 如舞池冇狼狗的話. 直接好似好HIGH咁攬埋去,得就跳陣返去坐.
唔得就去一去洗手間,轉位搵第二個.
女厠位就抄牌位, 抄定下次玩.
第二次去已好熟了:smile_46:

回覆 63# 的帖子

對呀 ,唔知係咪個次 ,拉5 樓房..個個等死時.
突然放咁D人. D人係咁坎,有D係後窗跳出去,
我地就好似沙甸魚咁被人迫落後樓梯.
我重記得走時好似八爪魚咁..:smile_46:

回覆 65# 的帖子

師兄 你連HOUSE都去過呀?咁真係有緣 我係大陸第一間D就係個間
on99咁比幾個friends拖住去 我只記得大門口好Q大 之後就到畢打奧 宇宙呢d
真係好懷念以前的D 好難揾番個種feel 的女女衝住咁上黎 求其都殺到幾件 乜要溝女架咩?
早幾日同位師兄講 佢話宜家去richy個到玩要溝女 我話乜女咁香要溝咁把閉 佢仲話講心唔講金wor 我聽完真係笑到無野講 唉 我諗佢玩左都係幾年仔 無睇過以前的舊戰
香港以前都有 就係3D 轉左排頭之後就好少去

引用:
原帖由 Charlotte.L 於 2011-1-20 20:26 發表 查看引用來源

呢個我就唔知道,但有可能咯
想殺一警百

引用:
原帖由 chunhint 於 2011-1-21 02:45 發表 查看引用來源
想呢度出字既 師兄應該大多30 出頭 .
我地生於呢個年代其實已無憾..
太早 / 太遲出世 都玩唔到比女圍 ,FOC....
而家 RICHY 開返 ,前幾日上去 ,都係冇我地最LIKE既REMIX 中文歌.
”好似沒有錢你會愛我嗎? ...
:smile_04:
甘我就未到30

引用:
原帖由 chunhint 於 2011-1-21 03:02 發表 查看引用來源
去大陸 第一間 D 好似叫 HOUSE.之後係水晶宮,月光城.
個時聯城酒店玩到唔駛押金...
最激有次FOC 係4 仔, 3女...車錢都唔駛比.
個時唔識溝女 ,成日用 : 請問可唔可以一齊玩..
後期先知 如舞池冇狼狗的話. 直接好似 ...
系呀~仲有月光城

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆