上一頁下一頁
發新話題

我不介意你也來幹我...

收藏  |  訂閱
544  59.8k

引用:
原帖由 薇拉 於 2010-12-30 03:46 PM 發表 查看引用來源

冇搞掂過……
如果偷食 = 解決左問題的話
都係未解決
仲未搵到你的主人咩:smile_38:

引用:
原帖由 薇拉 於 2010-12-30 03:43 PM 發表 查看引用來源

直頭營養不良……
你又呃我啦, 明明仲好好波:smile_47:

引用:
原帖由 薇拉 於 2010-12-30 03:46 PM 發表 查看引用來源

冇搞掂過……
如果偷食 = 解決左問題的話
都係未解決
有咩問題呀你地, 薇拉:smile_35:

引用:
原帖由 黑月大魔王 於 2010-12-30 03:46 PM 發表 查看引用來源

哈, 尋日咁鬼熱, 你實慾火滿身:smile_30:
呢兩日唔舒服,尋日睇醫生俾佢吉左 2 針
咩 mood 都冇啦 :smile_19:

引用:
原帖由 damabird123 於 2010-12-30 03:47 PM 發表 查看引用來源

點解會咁?薇拉真正索女, bf都咁,比我就日日上你啦?:smile_o05:
你搵個索女 gf 日日上佢佢實好開心~~
我 bf 初時係日日上,3 年後既今日已經晒我冇性趣 :smile_45:

引用:
原帖由 細M=] 於 2010-12-30 03:47 PM 發表 查看引用來源

要食多D
暖下身
都有既,自己煮自己食囉
bf 尋日放假,whole day 打 gt5 :smile_45:

引用:
原帖由 薇拉 於 2010-12-30 03:51 PM 發表 查看引用來源

我 bf 初時係日日上,3 年後既今日已經晒我冇性趣 :smile_45:
咁你想要果陣點算

引用:
原帖由 薇拉 於 2010-12-30 03:50 PM 發表 查看引用來源

呢兩日唔舒服,尋日睇醫生俾佢吉左 2 針
咩 mood 都冇啦 :smile_19:
俾醫生吉, 乜唔係應該好開心咩, 係未唔夠粗, 所以唔開心

引用:
原帖由 薇拉 於 2010-12-30 03:51 PM 發表 查看引用來源

我夠想落,揾唔到痳! 比左你給我,唔日日上你就假~:smile_o05:

引用:

日日魚翅,魚翅都變粉絲啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆