上一頁下一頁
發新話題

首次到CA食"死奶"中女冇相報告

收藏  |  訂閱
143  20.0k

算啦,好快又新一年,新嫖運,祝福你!

:smile_34: My girl is ok wor...Narrow WEST!!!
Wow
I won't choose model...

引用:
原帖由 安達仔 於 2010-12-28 20:18 發表 查看引用來源
又系里招, 上到房事後比小費就話系 A 牌...
對波咁樣都話A牌

C HING, 我深感同情...too

披著厚胸圍的死奶...
真慘, C HING 你會唔會唔敢摸?

引用:
原帖由 andy_2008 於 2010-12-28 10:57 PM 發表 查看引用來源
披著厚胸圍的死奶...
真慘, C HING 你會唔會唔敢摸?
摸完睇完要洗眼切手~~~~~:smile_03:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2010-12-28 03:06 PM 發表 查看引用來源

條囡囡可能用咗八百買個 wonder bra 呢!!!

帶咗wonder bra變唔到wonder girl呢~
可能真係要好似AV咁,帶住bra 做先有快感, 哈哈哈:smile_30: !

引用:
原帖由 cp~魚 於 2010-12-28 11:00 PM 發表

摸完睇完要洗眼切手~~~~~:smile_03:  
咁就 PK 啦,小完咪要切 JJ ......

:smile_29: :smile_29: :smile_29:

引用:
原帖由 路邊石頭 於 2010-12-29 04:07 AM 發表

帶咗wonder bra變唔到wonder girl呢~
可能真係要好似AV咁,帶住bra 做先有快感, 哈哈哈:smile_30: !
仲要加埋對 high heel 先有十足AV feel.

:smile_46: :smile_46: :smile_46:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-12-27 11:05 AM 發表 查看引用來源

一對下垂、鬆散而帶有黑雲的墨屎細波呈現在眼前!!

槓又唔見 千一   :smile_42:
哈哈....簡單而又完全既形容!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆