上一頁下一頁
發新話題

當 年 情 !!

收藏  |  訂閱
166  19.2k

回覆 51# 的帖子

KATHY今日先知你離過婚,你前夫真係走寶呀,你人又正,身材又好,仲有對修長美腿,睇到人都流口水:smile_42:

引用:
原帖由 damabird123 於 2010-12-14 10:20 PM 發表 查看引用來源

撞鬼你咩!田仔,快啲彈開,咪鍚埋黎吖!我都話我係採陰不含陽落… 你黎個大內待衛成日遊戲日間,唔温書,家下打你入冷宫DIY 三日三夜,等候 kathy 姐發落…

不過話時話,你個 icon  ...
三日三夜?? 好慘呀佢. 打兩下手板仔算喇.  

引用:
原帖由 dratigpan 於 2010-12-15 03:29 AM 發表 查看引用來源
KATHY今日先知你離過婚,你前夫真係走寶呀,你人又正,身材又好,仲有對修長美腿,睇到人都流口水:smile_42:
有些事, 並唔係 1 + 1 = 2 咁簡單, 就算你好靚, 又如何呢? 他要變心, 你鎖他又也鎖他不住.

引用:
原帖由 kathywonder 於 2010-12-15 08:50 AM 發表 查看引用來源

Good morning Kathy,  一切由有決定喇…黎緊幾日凍…唔好冷親啊…

引用:
原帖由 kathywonder 於 2010-12-15 08:50 AM 發表 查看引用來源

田仔,你睇吓 kathy 幾鍚你吖,唔舍得嚴懲你,仲唔多謝 kathy 姐~你

引用:
原帖由 damabird123 於 2010-12-14 10:36 PM 發表 查看引用來源

Kat,  what kind of man is yr ex hus ?????
Well...It seems like talkin' behind someone, if askin' what kinda man of my ex-hus.  but simply saying, he had an affair twice in Mainland.  Lastly say, just freak me out how could forgive him twice, cause believed he'd be way back to me.  But the fact's he walked away.  That's it! 之後, 我就做左單親媽咪.....遲 d 喇, 或者會將我既過去 post 上嚟.

P.S. 你同栗田仔呢, 好鬼趣緻呢.....

引用:
原帖由 damabird123 於 2010-12-15 08:57 AM 發表 查看引用來源

Good morning Kathy,  一切由有決定喇…黎緊幾日凍…唔好冷親啊…
唔洗驚, 上返 2 堂 spinning, 出身汗, 暖返哂......

睇到呢度真係好想喊。你個ex唔x係人泥架,咁對你兩仔那。 嗚......
引用:
原帖由 kathywonder 於 2010-12-15 09:07 AM 發表 查看引用來源

Well...It seems like talkin' behind someone, if askin' what kinda man of my ex-hus.  but simply saying, he had an affair twice in Mainland.  Lastly say, just freak me out how could forgive him ...

多謝kat姐,恩同再世呀!
引用:
原帖由 damabird123 於 2010-12-15 09:00 AM 發表 查看引用來源

田仔,你睇吓 kathy 幾鍚你吖,唔舍得嚴懲你,仲唔多謝 kathy 姐~你

引用:
原帖由 栗田 於 2010-12-15 09:12 AM 發表 查看引用來源
睇到呢度真係好想喊。你個ex唔x係人泥架,咁對你兩仔那。 嗚......

Anyway...我已經放低左好耐喇, 而且我仲好錫我以前既奶奶, 就算大伯同大嫂都對我倆母子十分好......放心喇, 今日我有老公, 倆個仔女, 心滿意足喇.  

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆