上一頁下一頁
發新話題

終於都可以同人妻嘗試肛交

收藏  |  訂閱
90  30.1k

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 2010-12-4 07:51 PM 發表 查看引用來源

我搵主人好似搵男朋友咁,所以好難搵到
我覺得搵主人係難過搵女朋友

起碼我地男性角度咁, 搵女朋友比起搵奴, 真係易好多:smile_o10:

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 2010-12-4 07:52 PM 發表 查看引用來源

做主人都要做個有人性既主人呀
當然:smile_o10:

引用:
原帖由 SexDevil 於 2010-12-4 07:36 PM 發表 查看引用來源

我諗我變態你地少少, 我會有啲輕力既打, 鞭, 掌摑, 不過我相信啲奴都唔覺得痛, 起碼冇人投訴過

仲有, 我會迫啲奴食晒啲精, 除左屌完屎眼唔駛佢地食外, 口爆, 顏射, condom入面既精 ...
凌虐中我都係接受到輕力打,扯頭髮,用JJ打面,塞口,食精,肛交,綁手,蒙眼...........痾尿免問:smile_43: :smile_43:

引用:
原帖由 bcm 於 2010-12-4 08:14 PM 發表 查看引用來源

凌虐中我都係接受到輕力打,扯頭髮,用JJ打面,塞口,食精,肛交,綁手,蒙眼...........痾尿免問:smile_43: :smile_43:
我玩多你地少少野, 咁即係我比較變態, 不過小奴都唔太接受屙尿, 反而要佢喺我面前屙都仲接受到:smile_o10:

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 2010-12-4 07:47 PM 發表 查看引用來源

sp叫老公可唔可以
SP多一個MEANING

屎之外,咩都玩~~~

Golden shower is very high~~
引用:
原帖由 bcm 於 2010-12-4 08:14 PM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 wcday 於 2010-12-4 08:50 PM 發表 查看引用來源
屎之外,咩都玩~~~

又多一個知音人, 飲杯:smile_o12:

引用:
原帖由 SexDevil 於 2010-12-4 08:23 PM 發表 查看引用來源

我玩多你地少少野, 咁即係我比較變態, 不過小奴都唔太接受屙尿, 反而要佢喺我面前屙都仲接受到:smile_o10:
係自己男人面前痾尿又無咩野wo.....講真佢gapgap都幫我奶得,我又奶佢菊花,
最私密既地方毫無保留............但比佢痾尿......................:smile_39:

引用:
原帖由 wcday 於 2010-12-4 08:50 PM 發表 查看引用來源
屎之外,咩都玩~~~

嗯~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~無錯

引用:
原帖由 SexDevil 於 2010-12-4 07:53 PM 發表 查看引用來源

我覺得搵主人係難過搵女朋友

起碼我地男性角度咁, 搵女朋友比起搵奴, 真係易好多:smile_o10:
因為唔係個個女仔都接受到玩某D野..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆