上一頁下一頁
發新話題

mtr上玩震蛋 + lunch 大戰 p.7

收藏  |  訂閱
241  49.7k

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-11-30 11:56 AM 發表 查看引用來源

咁咪對足24-7?????

咁又唔係, 有時我都返自己屋企瞓, 又時又會各自出去玩, 各有各精彩

引用:
原帖由 小小V 於 2010-11-30 11:46 AM 發表 查看引用來源

個死佬剛剛叫我放, 我冇理佢, 仲要解開心口前多2粒"留", 俾公司個老細望2下, 引下個死佬, 激下佢, 等佢今日咁對我喇. (但我好心急等佢lunch, 唔知佢會點呢)
哈哈, 如果你放隻蛋蛋入去, 咁開會既時候你咪會好多 ~~ 唔 ~~ 又好多 ~~ 呀 ~~ 囉, 到 lunch 既時候佢實捉你去 d 冇咩野人發現既地方黎個倚天劍大戰城門水塘囉   不過記得 lunch 後話返比我地知呀, 攪到我都好心急想知呀 :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 小小V 於 2010-11-30 11:58 發表 查看引用來源

咁又唔係, 有時我都返自己屋企, 又時又會各自出去玩, 各有各精彩
你地都好Sweet丫

引用:
原帖由 小小V 於 2010-11-30 11:58 AM 發表 查看引用來源

咁又唔係, 有時我都返自己屋企瞓, 又時又會各自出去玩, 各有各精彩
就算唔對到嘔
有咩事反完枱都仲要返工對住督眼督鼻... :smile_27:

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-11-30 11:45 AM 發表 查看引用來源
等我收工返旺角買旦先

不過好似買枝假狗實用 d 播, 因為假狗又有震蛋既功能, 仲要有插入既感覺, 同埋依家 d 假狗唔會好大舊, 真係放左入妹妹搭地鐵返公都冇人知呀, 而且仲可以兩個功能同時開動, 到時搭地鐵就好似變左搭火箭咁 high 呀

引用:
原帖由 小小V 於 2010-11-30 11:58 AM 發表 查看引用來源

seems quite good.

引用:
原帖由 b_s 於 2010-11-30 12:06 發表 查看引用來源

不過好似買枝假狗實用 d 播, 因為假狗又有震蛋既功能, 仲要有插入既感覺, 同埋依家 d 假狗唔會好大舊, 真係放左入妹妹搭地鐵返公都冇人知呀, 而且仲可以兩個功能同時開動, 到時搭地鐵就好似變左搭火箭咁 high 呀 ...
我不用假狗架

好刺激呀,有冇相睇?

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-11-30 12:11 PM 發表 查看引用來源

我不用假狗架

要搵都搵條真啦.
但妳想買粒蛋係乜野時候用?

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-11-30 12:11 PM 發表 查看引用來源

我不用假狗架

我都唔鐘意, 震蛋好玩好多架, 其實轉係唔會high架, 震先係最high

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆