上一頁下一頁
發新話題

同老公69+口爆

收藏  |  訂閱
155  24.4k

引用:
原帖由 aerofolt 於 2010-11-29 12:49 AM 發表 查看引用來源

If.....個精主食煙nei?? any smoke smell??
hm....我唔知我感覺同味覺會唔會有錯,如有錯請更正~~個精主食煙,d精味會濃味d......同埋鹹d囉

你又要返工..又有老公,小朋友,仲可以同SL有固定約會...
真係要分配得好好先得..
你大約幾多歲度呀...

引用:
原帖由 killplayer 於 2010-11-29 12:54 AM 發表 查看引用來源
你又要返工..又有老公,小朋友,仲可以同SL有固定約會...
真係要分配得好好先得..
你大約幾多歲度呀...
我同sl 其實無固定約會架,最近我好忙,都好耐無見喇; 我地之前多數辦工時間見面:smile_44: ,我.....一把年紀架喇:smile_39: :smile_39:

可能香港比較大..所以比別人撞到的機會不大..
但由於我唔係香港居住...所以有咁睇法...
不過睇見你寫D文章好吸引...都不得不破處而出...開個ACCOUNT黎回應你D文章...
希望以後繼續多D同你交流...

引用:
原帖由 killplayer 於 2010-11-29 01:02 AM 發表 查看引用來源
可能香港比較大..所以比別人撞到的機會不大..
但由於我唔係香港居住...所以有咁睇法...
不過睇見你寫D文章好吸引...都不得不破處而出...開個ACCOUNT黎回應你D文章...
希望以後繼續多D同你交流...
其實香港撞到人既機會都唔細架,不過要好小心時間上唔好穿繃囉:smile_44:
多謝你既讚賞 ,我寫果d不過係鹹故,其實比起其他,內容都係差不多,只不過有時覺得無聊,會出吓post啫

support..thzz for sharing

引用:
原帖由 Seductive 於 28/11/2010 00:19 發表 查看引用來源
今日星期六,亞少爺去左學野,我同c6係屋企開餐:smile_47:
我沖好涼,跟住叫c6去沖涼,佢已經知咩事

我入房除定衫等佢,佢沖完出黎即刻標入房,捐入張被度,跟住已經急不及待咁摸我lin lin,好快已經比佢摸到好大粒, ...
enjoy咪得囉, 計邊個出力多啲做乜啫......:smile_o01:

如果用這招,大概會壓死對方...

好懷念嗎?

開心的時刻只能在心中
引用:
原帖由 Seductive 於 2010-11-29 12:58 AM 發表 查看引用來源

我同sl 其實無固定約會架,最近我好忙,都好耐無見喇; 我地之前多數辦工時間見面:smile_44: ,我.....一把年紀架喇:smile_39: :smile_39:

恭喜晒! 懂得享受69簡直係人生一大樂事! 希望我都有咁0既一日!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆