上一頁下一頁
發新話題

皇崗村內鬼祟髮廊 (好似方向村果種格局)

收藏  |  訂閱
68  22.2k

引用:
原帖由 bryan2008hk 於 2010-10-8 09:50 AM 發表 查看引用來源

試過一次,係純機場,BJ要另議,但唔包ML,CHING話送ML?你幻想咋嘛?
仲有,啲女嘅質素好參差下,80%係村姑同中女,你話嘅果D「大乳牛」幾乎全部都係肥西,好肥膩下囉~
試過一次之後,冇 ...
我都两年几无去了,所以E+变成点就真系唔清楚了。我从来不会幻想的,其实有无免费餐食都系睇运气的,碰到件为食的咪有运行哆,

以前就試過新文雅裸機:smile_44:

引用:
原帖由 tcrex 於 2010-10-9 03:42 AM 發表 查看引用來源
我都两年几无去了,所以E+变成点就真系唔清楚了。我从来不会幻想的,其实有无免费餐食都系睇运气的,碰到件为食的咪有运行哆,
我成日都覺得平嘢冇好,好嘢唔會平,新記係平,但硬件奇差!軟件都係80%唔得,淨番果20%真係碰運氣,我上次去就係啃咗件肥西,滯咗成個禮拜!至於話食免費餐,真係諗都唔好諗,假設唔係幻想,係事實,對方拋隻GAP同嘢奶出嚟做,都係鄉下冇啖好食,出嚟做雞搵錢,有頭髮邊個想做辣喱?而你就走去呃蝦條!黐線!又唔係貴,ML咪俾多一二百,喺香港人嚟講,冇乜所謂,但喺對一個賣GAP嘅鄉下妹嚟講就好緊要,咁都呃,真係冇天裝!:smile_o04:

13年前己去過.果時20文起機

引用:
原帖由 如風 於 2010-10-9 11:47 PM 發表 查看引用來源
13年前己去過.果時20文起機
year1987???:smile_41: :smile_41:

20文起機:smile_41:

ching 而家仲有冇?

有,中午有6、7條女揀,夜晚有十幾個。:smile_47:

引用:
原帖由 newhandbaby 於 2010-10-13 09:03 PM 發表 查看引用來源
ching 而家仲有冇?
樓主,newhandbaby  是問新文雅裸機掛?:smile_41: :smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆